Framåt

Jag skulle aldrig ha skrivit igår att Cornelia var bättre. För när hon var hos sin farfar och faster så började hon om att kräkas. När hon kom hem så kräktes hon några gånger till.
Idag mår vi bättre, har ingen matlust men den kommer väl tillbaka snart. Idag fick vi höra att farfar och faster också hade drabbats av magsjukan :-(

Egentligen var det meningen att vi skulle ha barnvakt här imorgon. Jag hade bokat bord på en restaurang och köpt biobiljetter, men det är bara att avboka allt då vi inte mår tipp topp plus att barnvakterna också är sjuka.

Man orkar inte göra så många knop här hemma, men idag har jag i alla fall bäddat rent i sängen och tvättat upp de andra sängkläderna. Jag har nu bestämt mig för att det inte får bli några mer spyor!



Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Krya på er!

2012-02-10 @ 20:27:19
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna

Men huga! Hoppas att ni nu kryar på er allihopa som blivit smittade. Tur att C har håret i en tofs när hon ska böja sig fram, så hon inte får kräks i håret ;)



Sv: Hurra där, jag tror att vi som föräldrar vet vad som är bäst för våra barn :) Och grönsakerna och kakorna ja..Mitt enda lyckade pyssel tror jag :D

2012-02-11 @ 08:41:23
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Carin

Stackars! Hoppas ni mår bättre!!

2012-02-12 @ 12:24:58
URL: http://thew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback