Godkänd

Nu är jag hemma igen efter dagens bilbesikning. Bilen gick igenom fast det inte blev "min" gubbe där ;-)
Så nu är det bara att tuta och köra ett år till, eller om det kanske till och med är två år innan den behöver besiktas igen.

Cornelia haft det mysigt hos sin mormor och morfar, så roligt att hon inte ville somna om efter klockan 5... Så det var en trött mormor idag.
Lunchen fick Cornelia äta där tillsammans med dagbarnen och så mycket mat hon åt har hon nog aldrig ätit. Det fanns inget stopp.
Just nu ligger hon och sover i sin säng, man blir trött av att leka med 4 andra barn som alla ger henne uppmärksamhet.

Här uppe i norr har kylen börjat att ge sig, -22grader är det nu vilket känns som blida. Men istället för kylan så snöar det, efter vägarna är det massa snörök som man inte ser långt framför bilen. Det här har medfört att det har hänt en massa olyckor här omkring. När vi var på väg hem stod en räddningstjänst bil med blåljusen på, då har de stängt av E4 i båda riktningarna då 6-7 bilar har varit inblandad i en olycka.

Så om ni ska ge er ut efter vägarna idag så råder jag er att ta det lugnt. Vi kommer inte att gå utanför dörren nåt mer idag.


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad skönt att ni kom hem helskinnade, otäckt med alla olyckor vid den här tiden på året. Kan inte låta bli att skratta för mig själv när jag läser att du skriver kylan gett med sig, här är -7 och jag höll på att frysa ihjäl innan idag när vi var på BVC ;)



Viking, jag? Nope :)

2012-02-06 @ 13:14:42
URL: http://intenzimo.wordpress.com/
Postat av: mammaTea

Skönt!

2012-02-06 @ 18:27:21
URL: http://mammatea.se/
Postat av: avlangtan

Vi gjorde ett extra Ul även med Alice, det är en extra kontroll av hjärtat då min lillebror dog av ett hjärtfel.

Med Alice fick vi ju även göra ytterligare 3 tillväxtultraljud då hon var liten men det behövs inte nu, den här bebisen är ju tvärtom :-)

2012-02-07 @ 08:44:14
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback