Tulpanens dag

Idag är det tulpanens dag och brevid mig står helgens bukett med just tulpaner. Jag vet inte om vi har för varmt här inne, för jag har svårt att få blommorna att hålla sig fina i flera dagar. jag byter vatten och ger blommorna en ny snittyta varje dag... men men det vill så ändå inte.

Imorse tyckte Cornelia att det var morgon vid 7, helt okej tid. Vi lät då J fortsätta och sova medans vi satt oss framför Bolibompa. Idag måste det ha varit rekord, för hon satt stilla framför tv:n i 45 minuter och tyckte att det var riktigt spännande.

Ute är det -18 grader, så jag tror att vi kommer att hålla oss inne hela dagen. Vilket känns riktigt skönt.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Gör några Kusudama bollar och stick blompinnar i dom så har du blommor som aldrig vissnar ;-) Och dom är superenkla att göra när man väl kommer igång!Jag läste på någon blogg att man kunde ha i lite potatismjöl i vattnet så skulle tulpanerna hålla sig längre. Om det stämmer vet jag inte men det kan vara värt ett försök kanske!Kram på er!

2012-01-15 @ 18:26:30
URL: http://pernillaweb.blogspot.com
Postat av: Anna

Oj vilken skillnad på temperaturer! Här känns knappt det är vinter.Jag förstår inte heller, mina tulpaner blommar över på 2 dagar. De är totalt öppna trots att jag också försöker sköta dem enligt konstens alla regler. Har funderat på om det har med hanteringen innan man köper dem att göra, märkligt är det i alla fall :/

2012-01-15 @ 20:00:47
URL: http://intenzimo.wordpress.com/
Postat av: Anna

Jag brukar ställa ner tulpanerna i källarn under natten så då får lite kyla...

2012-01-15 @ 20:08:30
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har hört att både potatismjöl och bakpulver ska funka, men har inte provat själv..Dina tulpaner kan väl få vara försökskaniner? ;)Sv: Masse och Crille verkar klara sig, och jag är redan mycket bättre. Hoppas att det går över på en gång :)Haha, blev just tipsad av min hushållerska (som även sköter schemakollen) att jag inte alls är ledig ons-tors, jag kollade fel vecka :D Vi får nog planera vidare framåt ist :D

2012-01-15 @ 21:16:51
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Erica

Låter som det är lite för varmt?Didrikssons overaller finns på Team Sportia och Barnens Hus (i alla fall här i Umeå) finns säkert på fler affärer. Team Sportia brukar ha bäst priser! Vi är kanonnöjda med Isaks kläder från Didriksson både regnställ / fodrat regnställ och overallen!

2012-01-15 @ 22:27:03
URL: http://www.flatcoated.bloggagratis.se
Postat av: Anna

Känns roligt att skriva igen. Får bara se om det håller i sig denna gång :)

2012-01-16 @ 10:23:21
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: ♥Joulines mamma♥

Tack =D

D undrade varför jag hade köpt gubbglasögon hahaha =P

2012-01-16 @ 20:06:11
URL: http://idaochjouline.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback