En till

Det blev att vi stannade en natt till här i Umeå så vi har fortsatt med våran underbara helg. Tänk om man alltid kunde ha det så här!

Igår kväll somnade Cornelia snabbt, men hon vaknade vid 23 tiden och var uppe i varv. Det gjorde ju inte saken bättre att det var livet här på stan. När vi inte hade fått henna att somna vid 00 tiden så blev det vagnen och en promenad i Umeå natten. Men tror ni att hon somnade då... Cornelia är nyfiken som mig och envis som sin pappa och det ihop är inte de bästa egenskaperna man kan ha...
Men när vi kom tillbaka till vårat rum somnade hon efter ett tag. Hon har vaknat några gånger under natten och varit orolig.
När vi vaknade på morgonen så fick vi svaret varför hon hade varit orolig inatt, en snorig tjej som har börjat att bli förkyld...

Imorse var det då dags för hotellfrukost och där fanns en massa goda saker. Cornelias absoluta favoriter fanns, apelsiner och meloner.

Till middag idag har vi varit till en riktigt bra restaurang som hotellet rekomenderade oss att gå till. Det var en kinarestaurang som ligger vid busstationen, den heter Great Eastern. Så har ni vägarna förbi så kan jag rekomendera den. Mycket god mat till bra kurs. Vi åt buffé som innehöll både kinamat och sushi för 129kr per person.

Nu ska jag snart krypa upp i sängen framför Så ska det låta och njuta av den sista natten här!


Kommentarer
Postat av: avlangtan

SÅ mysigt med en spontanweekend sådär, jag blir riktigt avundsjuk! :-) Tack så mycket för awarden!



Hoppas förkylningen inte blir långvarig!

2012-01-29 @ 20:30:26
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Greta

där har vi ätit också.

2012-01-29 @ 22:42:36
URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: Hanna

Skönt med hotellhelg! Tycker Umeå är en så mysig stad att åka på besök till :) Bra initiativ av J!



Sv: Helgen blev superhärlig, det var skönt att få ladda batterierna litegrann :) Fredagsmys, spa och underbart sällskap, det finns inte mer man kan önska sig :)

2012-01-30 @ 13:57:59
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Erica

Håller med om att de har bra mat på Great Eastern! MEN jag bojokottar dem just nu för att de serverar hajfenssoppa. Så så länge det finns på menyn inget GE besök för oss.



Härlig helg ni verkar haft! Synd vi inte hann ses i mitt späckade schema.

2012-01-30 @ 22:05:46
URL: http://www.flatcoated.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback