Barnmottagningen

Jag började den här dagen med att prata med läkaren som vi var till i måndags och proverna hade nu kommit och det visade inte på några streptocker i halsen eller nåt i avföringen.
Fick då en ny tid till vårdcentralen 11:30 så då fick vi träffa våran vanliga läkare plus läkaren som vi var till i måndags. Ingen av de visste vad Cornelia hade drabbats av.
De ringde då till barn för att rådfråga och de ville träffas oss där. Så då var det bara att sätta sig i bilen och åka till sjukhuet.

På sjukhuset fick vi träffa 3 olika läkare och ingen vet vad det är för nåt Cornelia har drabbats av, men de TROR att det kan vara nåt allergiskt. Men jag tycker att det verkar vara långsökt då hon får nya utslag hela tiden. Hur som helst så fick hon en kortisonsalva som vi ska smörja med 2 ggr per dag och sen ska vi även ge henne Aerius (allergimedicin) plus Tavegyl (mot klådan).

Det här ska vi ge några dagar och se hur det slutar. På måndag kommer en läkare från barn att ringa till mig och beroende på hur utslagen ser ut då blir det ev ett nytt besök på sjukhuset.

Det sista läkarna sa innan jag gick därifrån var att hon inte fick gå på dagis nu. Jag frågade då om det var smittsamt det hon har och det vet man inte... Känns som att det mest är gissningar just nu.

Cornelia är fortfarande dålig i magen, hinner inte gå långstund efter måltiderna så är det bara att byta blöja...


Kommentarer
Postat av: Anonym

usch vad jobbigt att dom inte vet vad det är. Men hoppas att det salverna hjälper henne så hon slipper alla utslag.

2012-06-07 @ 16:13:01
Postat av: mammaTEA

Stackars liten! Hoppas det vänder snart och att de kommer på vad det är för nåt.

2012-06-07 @ 17:25:47
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna

Men kära lilla vän, ska det inte bli bättre snart?! Och konstigt att de inte ens på sjukhuset kan lista ut vad det är..Sv: Haha, lillebrorsan säger du ;) Vi får väl se!Det var bra uppslutning på firandet som anordnades här i stan, trots det tråkiga vädret. Riktigt roligt att se, det var barn tamejtusan överallt, och så säger de att Boden är utdöende, hade svårt att se det där och då :)

2012-06-07 @ 18:36:27
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Lotta

Hur är det med Cornelia nu när hon tagit medicinerna ett par dagar? Tänker på henne som får ha det jobbigt.

2012-06-09 @ 20:44:38
URL: http://knyte.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback