Dålig nattsömn

Vi har varit ganska bortskämda ända sedan Cornelia föddes med att hon har sovit bra på nätterna. Men nu verkar hon vara inne i nån period då allt är ganska jobbigt för henne.
De senaste nätterna har hon vaknat ganska många gånger, hon har tack och lov somnat om snabbt efter att vi har gett henne tutten.
Men man märker att man själv blir ganska trött att springa upp och ner ur sängen.
 
Jag har funderat lite grann om det kanske kan vara växtvärk hon har. Eller om det helt enkelt är ett nytt utvecklingsspång.
Jag hoppas hur som helst att det går över fort.
 
Idag njuter vi av att jag är ledig, vi är bara här hemma vilket kan vara så skönt ibland. Tvättmaskinen gör sitt jobb, Cornelia sover middag och jag passar på att sitta vid datorn en stund när jag egentligen kanske också skulle passa på att vila en stund...
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

jag valde det sistnämnda, var så trött så jag orkade inte vara uppe. Vill så innerligt gärna ha lite tid för mig själv vid datorn snart, så mycket jag vill skriva!

Skönt med bara några nätter kvar till semester och tid tillsammans, vi ska föräldraledigt ihop de första två veckorna av augusti - gissa om jag längtar :)

Vi har haft en period de sista veckorna när dottern är vaken någon gång varje natt, misstänker det är tänderna eftersom hon gräver med handen i munnen. Men kan vara att det händer så mycket med, svårt att veta. Bara att hoppas att det går över snart :)

Kram

2012-06-26 @ 13:34:24
URL: http://intenzimo.wordpress.com/
Postat av: mammaTEA

Hoppas sömnen kommer tillbaka till sitt vanliga snart.

2012-06-26 @ 15:24:56
URL: http://Mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback