Inte bättre

Tack för era kommentarer ang Cornelias utslag. Idag har det kommit 3 nya "myggbett" på hennes arm, så soleksem kan vi strycka från tänka diagnoser.
Nåt annat som det hade kunnat vara är nässelutslag, men det har hon haft tidigare och det såg inte ut så här. Plus att hon då har fått medicin mot det och den har inte hjälpt den här gången. Så därför trodde inte läkaren att det var nässelutslag eller nåt allergiskt.
Tredagars feber verkar det inte heller vara, då hon bara hade feber en dag och sen kom utslagen direkt efteråt. Ja det är svårt det här...

Har ringt runt till sjukvårdsrådgivningen på morgonen men det blir man inte så mycket klokare på. De tyckte också att det var riktigt konstigt att det kommer nya utslag och att det inte har blivit bättre än. Idag är vi inne på dag 4 med det här.
Jag fick nummret till hudmottagningen för där ska de ju vara specialiser på hud, men inte kunde man bara ringa dit för att få en tid. Först skulle läkarna på vårdcentralen skicka en remiss och efter det kunde man få en tid...  Så just nu är det bara att vänta och se för oss.

Jag ska jobba inatt och sen kommer jag att vabba på onsdag. På torsdag kommer vårdcentralen att få ett nytt besök av oss!!!! Så här kan hon inte ha det. Blåsorna på/under fötterna är värst. För klådan får hon Tavegyl.

Cornelias mage är i alla fall lite bättre. Idag har jag bara hunnit byta en blöja!

Nu har det varit så mycket om Cornelias utslag så att jag har glömt bort att berätta om den roliga posten som hade kommit medans vi var på semester. Ett brev från kommunen där det stod att vi har fått förskoleplats precis där vi önskade! Wiiiieeeeeee, kommer att bli så bra. Såg dock att hon hade fått på den stora avdelningen för barn mellan 4-6år, men då kommer hon att få en massa uppmärksamhet av de större barnen!


Kommentarer
Postat av: Linda o Mileon

Men så jobbigt för henne :-( Så tråkigt avslut på semestern! Jag hoppas ni får någon ordning på eländet!!Och kommer ni någonsin till Furuvik så får ni absolut komma förbi (bor någon mil därifrån) och hälsa på/sova kvar!! :-)

2012-06-05 @ 13:42:57
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: mammaTEA

Hoppas c mår bättre snart.Grattis till förskoleplatsen!

2012-06-05 @ 14:31:06
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna

Hurra för förskoleplatsen, men BU för fler utslag..Hoppas att den norrländska kylan och rena luften tar kål på dem illa kvickt!Sv: Haha, vi får ta rulltrappsträning (med fikapaus såklart ;)) på stan när C blivit piggare :P Vet inte riktigt vad utslagen ser ut som, Astrid har bara haft värmeutslag och tredagars, och inget av dem såg ut sådär med blåsor och så..Klurigt!

2012-06-05 @ 20:37:07
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: avlangtan

Skönt att magen blev bättre i alla fall!

Grattis till förskoleplatsen, det måste kännas bra :)

2012-06-07 @ 11:29:26
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback