Shoppat

Jag & Cornelia hängde på låset på stan imorse. Riktigt skönt att vara tidig då det fortfarande inte har hunnit komma så mycket folk.

Lite reashopping stod på listan och det blev lite fynd men även lite annat...


Reafynd från polarn o pyret. Byxorna kommer att passa perfekt till en av Cornelias klänningar från samma ställe. Den randiga tröjan är en t-shirt.


Nu börjar blogg.se att tjorva för mig så att jag inte kan lägga upp nån mer bild på mina köp. Men jag köpte även en röd t-shirt från kax (ej rea), vit solhatt (ej rea) och en röd & vit tunika från HM.
På Lindex köpte jag 3 nya par leggings, gillar deras ta 3 betala för 2. Där fyndade jag även ett 3 pack strumpor från Mumin för 30kr.

Känns som att sockar är sånt som garanterat kommer att försvinna från dagis, även tuttar har jag hört har en förmåga att försvinna. Så det känns bra att ha många par extra ;-)

Nåt annat som jag köpte på stan var märkband (ett vitt band som man skriver tex barnets namn på och sen strycker fast på kläderna) och en märkpenna, så nu är jag redo att märka kläder.

Inatt ska Cornelia sova hos sin mormor och morfar så då ska jag passa på att börja måla lekstugan. J är och köper färg nu, så jag hoppas att vädret är på våran sida ikväll. Längtar riktigt efter att få börja.
Jag ska måla hela världen lilla mamma....


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja, visst är det skönt att vara tidigt på stan? Inte så mycket folk, barnet på bra humör, och alla säljare är taggade på att hjälpa till och glada ;) Fina fynd!

Sv: Det skulle isf vara efter att jag slutat på mån eller tis, men det kanske blir sent? Jobbar till 18.10, så är hemma vid 18:30 nångång :)

2012-06-15 @ 20:55:22
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: mammaTEA

Kul att reafynda.

2012-06-15 @ 22:08:29
URL: http://mammatea.se
Postat av: Anna

Så fina fynd. På PoP kan man hitta massa fint :)
Jag är nog en av få som inte är så förtjust i lindex tag 3 betala för 2 grejer :)
Alla gillar deras velour brallor men jag tycker dels som är så himla vida och stora i midjan...sen är velout och hundhår ingen bra hit...och deras tajts med stjärna på blir INTE tajts på Elsa, hon har för spinkiga ben tydligen..ändå är hon ju inte sååååååååå smal.

Hoppas ni får en superfin sommar! Kram

2012-06-16 @ 21:46:58
URL: http://www.spattanjansson.blogg.se
Postat av: avlangtan

Fina saker du fyndade. Vi har varit i shoppingtagen båda två i veckan då :-)

2012-06-16 @ 21:59:36
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback