Utslagen

Här kommer några bilder på Cornelias utslag. Om nån av er har några gissningar på vad det här kan vara så kom med förslagen!

Det började med feber i fredags, sen var hon feberfri på lördagen men då kom dessa utslag som bara blir fler och fler.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänkte först på tredagars feber men jag tycker inte att utslagen ser ut som när min tjej hade det. C ser ju lite mer blåsiga ut vad man ser på bilden i alla fall. Det kan inte vara en allergisk reaktion på nåt? Hoppas de kommer på vad det är, kram

2012-06-04 @ 21:37:49
Postat av: Fru F

Undrar om det kan vara nån form av soleksem. Eller nässelutslag av något som hon inte tål. Äter hon nåt som hon inte brukar äta? Badar ni i pool? Känslig mot klor?

2012-06-04 @ 21:42:09
URL: http://Trueflink.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Min första reaktion är värmeutslag. Dom kan ibland bli lite vätskefyllda. Lukas fick sådana utslag förra året (dock inte med vätska i) men det var liknande detta. Vi smörjde med Miniderm och Nivea (hjälpte inte så mycket men han kunde hantera det bättre). Kan rekommendera Neutrogenas bodylotion, dryg och mjukgörande.Hoppas att det snart går över oavsett vad det är!

Kramar!

2012-06-05 @ 10:50:49
URL: http://pernillaweb.blogspot.com
Postat av: Anonym

Kan vara femtesjukan!

2012-06-05 @ 13:44:21
Postat av: Luiza

Ush, är en underdrift , när jag säger att det är minst sagt jobbigt med C:s utslag...

Tänk att man inte får veta något och att ni inte får komma tilld en där kliniken som man får veta direkt vad det är...Ni tycks ha haft en bra semester iallafall. Men vilken idiot till servitör, haha. Han dumförklarade sig själv rätt bra.Hoppas och håller tummarna för att C blir bättre och att ni får veta vad det är, fort, fort.

Massa kramar

Postat av: Emma A

Hej! Råkade klicka in på din sida. Jobbigt med utslag! Funderade lite på höstblåsor, även om det inte verkar helt klassiskt... Hoppas ni snart får reda på vad det är.

/Emma

2012-06-05 @ 20:37:02
Postat av: Ida

Usch de ser inte alls roliga ut :( Hoppas salvan hjälper.

Kram

2012-06-07 @ 21:03:52
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Hej! Min son på 8 månader har EXAKT likadana utslag som din dotter och har haft feber sedan i tisdags. Kom ni underfund med vad det var?

Svar: Tyvärr fick vi aldrig veta vad det var för nåt som hon hade.
Sara Johansson

2012-10-19 @ 11:50:12

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback