Våran semester

Igår kväll kom vi hem efter en vecka i värmen med sol och bad. Veckan kan sammanfattas med ett ord och det är underbart!
Vi har alltså levt lyxliv på ett 5 stjärnigt all inclusive hotell i Turkiet den senaste veckan, inte helt fel! Skönt att bara komma iväg hemifrån och slippa laga mat, städa osv.
Under den här veckan har vi bara varit, Cornelia har fått all våran tid ♥

Innan vi åkte var vi lite oroliga inför Cornelia och flygningen. Men det gick hur bra som helst, båda vägarna. Så det här kommer vi definitivt att göra om. Hoppas bara att J fixar det då han bara blir mer och mer flygrädd...

Vädret har varit riktigt bra under hela veckan, en kväll/natt var det oväder med regn och åska.

Vi har bara ätit på bufférestauranger, men maten har ändå skillt sig från dag till dag. Vissa kvällar har Cornelia inte varit på det bästa humöret och då har det varit skönt att bara kunna ge mat på en gång. Personalen på hotellet har varit jätte barn kära. De har kommit fram och busat med henne, vissa av gångerna har hon blivit lite blyg men oftast så var hon med på noterna. Fanns dock en servitör som vi inte gillade. Han gick och bad om ursäkt till andra gäster vid maten för att Cornelia levde om lite vid maten och grisade på golvet, men herregud hon är 1,5år gammal...

På hotellet så var det nästan bara ryssar, tyskar och engelskmän, tror att vi träffade 5 andra svenskar. Men Cornelia lekte ändå bra med de andra barnen fast de inte förstod varandra.

I fredags fick Cornelia hög feber, så då var det lite jobbigt. Man känner sig ganska maktlös då ens barn blir sjuka och framför allt då man inte är hemma. Men vi gav alvedon och så fick hon duscha kallt, allt för att få ner tempen. 
I lördags var febern borta men istället har hon fått en massa utslag på kroppen som ingen vet vad det är. Så idag har vi varit till vårdcentralen för att kolla upp de här och läkaren säger att det inte är vattkoppor och att det kan ev vara tredagarsfeber men Cornelias symtomer stämmer inte på det.
Så nu är det taget en halsodling och även ett avföringsprov är taget då hon är dålig i magen. Så fram tills att vi får veta vad det är så är det att vara hemma med Cornelia. Hon får inte träffa andra då det kan smitta.

Nu tänkte jag ta och bombadera er med lite bilder från våran semester.
Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Både låter och ser ut som ni haft det alldeles underbart! Hoppas C blir helt frisk också.

2012-06-04 @ 18:39:59
URL: http://mammatea.se
Postat av: Lotta

Vilka ljuvliga bilder. Så fin hon är i rött, lilla Cornelia.Håller tummarna för att lillan ska bli bra snabbt.

2012-06-04 @ 20:00:08
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Härligt, ljuvligt, underbart! Jag är absolut inte avundsjuk ;-)

Välkomna hem förresten!

Stackars Cornelia att ha blivit sjuk och sen utslag på det. Hoppas innerligt att det inte är något "allvarligt".Kram på er!

2012-06-04 @ 20:33:50
URL: http://pernillaweb.blogspot.com
Postat av: Hanna

Det ser ut som att ni haft det riktigt bra! Vi väntar med spänning på att få se fler bilder och få höra en full redogörelse av hotell, resa och mat :)Huga, hoppas att utslagen försvinner snabbt! Störs hon av dem, att de kliar eller så?Kram på er!

2012-06-04 @ 21:09:27
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Hanna

Sv: Och förresten, ni är så hjärtligt välkomna på altankalas, bara den blir färdig så ;)

2012-06-04 @ 21:10:14
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Marie

Välkomna hem! Verkar som ni haft det underbart. Tråkigt att C blev sjuk dock. Hoppas ni får veta vad det är för utslag.

2012-06-05 @ 07:07:56
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Anna

Men vilka fina bilder från er lyxia semseter!!! Fasiken va avis jag blir. jag får vänta med semester till nästa sommar. Men då jäklar blir det italien igen!!Cornelia har ju blivit superstor, tänk va fort dom växer...snart är dom tonåringar och vi har massor att oroa oss över : )Va jobbigt med alla utslag. Hoppas hon blir bättre snart.Kram

2012-06-07 @ 17:14:14
URL: http://spattanjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback