Fredagsmys

Igår blev det inte många timmars sömn för mig efter nattens jobb. Min man kan vara ganska spontan ibland (ofta) så igår tyckte han att vi skulle åka till ikea efter att jag hade vaknat. Så sagt och gjort, jag klev upp redan klockan 11 med tanke på att jag skulle sova i bilen de 13 milen som är till ikea, men det tyckte inte dottern att jag skulle göra.

Men jag orkade ändå med ett besök på det stora varuhuset där det handlades lite smått och gott som en spegel, förvaringslådor och tyg till Cornelias rum. Sen blev det lite köksgrejer och andra små saker.
Spegen ska målas och sen ska den upp på väggen i gummans rum. Av tyget ska jag sy lite kuddar som ska vara i myshörnan som vi började att ställa i ordning igår i Cornelias rum.


Den här vovven skulle bara följa med....


Det här är fredagsmys när det är som bäst

Med lite mat i magen efter ikeabesök så hade vi ganska mycket energi, så då började vi alla 3 att fixa och dona i Cornelias rum. Nu känns det mer som ett barnrum än ett förvaringsrum som det har varit sista tiden.
Ska visa lite bilder sen när det är färdigt, men det kan ta ett tag då J ska måla säng, spegel, bokförvaringar osv.

Natten som har varit har inte varit den bästa. Cornelia somnade lite senare än vanligt, strax innan klockan 20. Men hon vaknade redan vid 23:30 tiden och ville inte somna om. Först vid 01:30 somnade hon om igen. Trodde att vi skulle få lite sovmorgon men tji fick jag. 06:20 hör vi en glad tjej som står och pratar i sin säng.

Kommentarer
Postat av: Marie

Han verkar vara riktigt spontan din J, härligt! Vilken mysig fredag ni verkar ha haft, hoppas helgen fortsätter i samma anda.

2012-03-10 @ 09:37:52
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: avlangtan

Ikea är alltid roligt! :-) Kul med fix i barnrummet jag ser fram emot bilderna :-)



Sv: Ja Alice hade windstoppern i en storlek mindre som var för liten nu och den har varit så användbar så jag ville gärna ha en men jag själv har lite köpstopp efter inköpet av barnvagnarna.. så då är det bra med någon annan som gärna shoppar åt henne :-)

2012-03-10 @ 17:41:32
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback