Jobbvecka

Nu är det måndag igen och en intensiv vecka ligger framför mig. Den här helgen har gått i en rasande fart. Men fast den har gått så fort så har vi ändå hunnit med en massa. Middag hos Hanna med familj, pyssel hemma, egen tid för mig & J och kalas.

Idag börjar min jobbarvecka, måndag och tisdag natt. Sen väntar kalas hos min lillebror, kalas för mig själv och sen är det dags att börja om att jobba helgen.
Jag & min lillebror fyller år på samma dag, men han har varit så snäll och ska ha sitt kalas på onsdag så jag får ha mitt på den riktiga dagen på torsdag. Frågan är när jag ska hinna baka nåt... tur att det finns affärer som säljer fika, ballerina kommer man långt med ;-)

Men innan det är dags att åka och jobba natt så ska jag hinna med ett möte mellan 13-15, tur att farfar och faster ställer upp och är barnvakt till lillan.



Kommentarer
Postat av: mammaTea

Mycket kalasande ;)

2012-03-26 @ 14:17:23
URL: http://mammatea.se/
Postat av: Pernilla

Baka som är så roligt ;-) Finns många sorter man kan göra i förväg och frysa in. Tex snickerskaka. Smakar lika gott när man tar ut den ur frysen som innan man ställde in den. Men finns inte tiden så blir Ballerina hur bra som helst (och vem gillar inte dom)!



SV; Jag tänkte ett vuxen och ett barnarmband. Till männen här hemma ;-) Behöver du några mått?

2012-03-26 @ 18:13:15
URL: http://pernillaweb.blogspot.com
Postat av: avlangtan

Det blir mycket kalasande, baka är ju hur kul som helst, OM man har tid. Köpefika kan vara minst lika gott ibland :-) Ha det bra på jobbet!

2012-03-26 @ 20:17:54
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Hanna

Köpesfika funkar ju lika bra! Är det inte Ekströms kladdkaka som alla säger är så god? :)



Sv: Hon var så underbart fin lilla Klara..Nu längtar jag ännu mer efter liten i magen :)

2012-03-27 @ 08:08:38
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback