Resa

Nu har resefebern slagit till här också. Vi har precis bokat en all inclusive resa till Turkiet, Concorde de lux här kommer vi!
Den 27:e maj sätter vi oss i planet som ska föra oss till värmen.
Bilder lånade från www.nazar.se

Tidigare idag ringde jag och pratade med öron, näsa, hals för att kolla med dem om det var okej att åka utomlands med Cornelia och det var det. Det enda hon inte ska göra är att dyka på djupt vatten och det ska vi väl klara att undvika ;-)

Det här blir första flygresan för Cornelias del, så nu vill jag gärna ha tips råd av er vad man ska tänka på när man reser med små barn. Vad ska vi ha med och vad behöver vi inte ta med?

 

Kommentarer
Postat av: Hanna

WHOHO! Kan gissa vad vi lär diskutera på fre ;) Härligt!Sv: Jag letade reda på Nelia nu jag också, jösses alltså..Man kan inte förstå hur små de varit :)

2012-03-19 @ 21:35:29
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: mammaTea

Åh så härligt.

2012-03-19 @ 22:04:09
URL: http://mammatea.se/
Postat av: Luiza

Men åååh, vad underbart det ser ut!!!!! Jag längtar verkligen till den dagen vi kan åka med vår skrutta =).Svar på din fråga... Ja, det är en traderare som handlat av mig, och hon verkar liksom bete sig samma till alla med tanke på hennes omdömen...=(. Jag kunde inte bry mig mindre, för det finns så mycket annat jag är lycklig över =)!Tack för komplimangen =). Dina ord värmer.Ha en underbar dag.

Kramar

Postat av: avlangtan

Ååååh vad underbart! Bilderna ser så härliga ut. Va roligt att se fram emot det :-)

2012-03-20 @ 08:39:15
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Greta

Tack det är hon.Så himmla mysigt att resa lite.

2012-03-20 @ 10:21:14
URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: Fru F

Men ååååhh så underbart!! Det är ni allt värda!! Men avis blir jag! Vi var ju iväg i höstas och det var första gången vi reste med barn men det gick verkligen hur bra som helst.I ert fall då C har problem med öronen så skulle jag se till att ha med nässpray som nog underlättat för hennes del!Vill också iväg, får se om vi kan klämma in nån restresa i sommar. Annars vill mamma åka iväg runt jul och det skulle också vara helt fantastisk!

2012-03-20 @ 11:44:08
URL: http://Trueflink.blogspot.com
Postat av: lila

Men dåligt avis jag blir. Trots att jag var iväg i november så känns det som evigheter sist. Så åkte jag ju heller inte med min familj.....skulle hemskt gärna vilja komma till lite värme....men kanske främst komma hemifrån lite. Tänka på annat:)Kramis Lila

2012-03-21 @ 11:42:30
URL: http://minbloggvarld.blogspot.com
Postat av: Carin

Åh, vad underbart med en resa!! Inte alls avundsjuk här!! ;)

2012-03-21 @ 12:55:47
URL: http://thew.blogg.se/
Postat av: Anna

Åhhhh, va härligt med semester!! Jag vill åka till Italien i sommar men min man tycker vi ska vänta tills nästa år....så det blir nog semester i sverige iår!

2012-03-21 @ 22:42:29
URL: http://spattanjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback