Träff

Nu har jag & Cornelia precis kommit hem från en mysig mamma/barn träff. Vi har varit hos en av mammorna från föräldrarutbildningen där vi har fikat och ätit lunch. Vi var fyra mammor och lika många barn, en trevlig förmiddag med en massa surr och lek.

Cornelia var helt slut efter all lek så jag hann inte mer än att backa ut bilen från hennes gård så sov hon.

Annars så händer det inte så mycket här hemma. J jobbar så huset är riktigt tyst just nu. Funderar om jag ska ta och börja förbereda middagen redan nu, för vem vet vilket humör den lilla är på när hon vaknar...


Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack den är också ny, från KappAhl och rätt billig =)Det blev ett par rosa och vita tennisskor från skopunkten med ett lite högre skaft, farligt att handla på skopunkten för man vill ju gärna handla mer iom deras köp fler erbjudande så det höll på att bli ett par tunnare skor också men nej hon har skor så det räcker och blir över hon behövde bara ett par vardagsskor.

2012-03-13 @ 17:45:10
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: avlangtan

Mysigt med mamma/barnträffar, både för oss och de små :)

2012-03-13 @ 19:26:42
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Hanna

Mysigt med mamma/barnträff :) Det är tråkigt med vår föräldragrupp, vi har inte träffats en enda gång sen innan alla ungar började trilla ut.Sv: Ja, nästa match vinner dom! Tyvärr så har vi inte alla tre kanaler som visar matcherna, så nästa får vi väl lyssna på radio eller ngt :DJa, men ska vi sikta på fredagen? Ska vi käka middag ihop kanske? Jag kan svänga ihop en liten cheesecake ;) Kram!

2012-03-13 @ 20:49:40
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: mammaTEA

Låter mysigt.

2012-03-13 @ 22:03:17
URL: http://mammatea.se
Postat av: Marie

Låter som en trevlig dag.

2012-03-14 @ 06:46:33
URL: http://familjedrommar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback