1½år

Idag blir vårat lilla hjärta 1½år, stora tjejen alltså! Utvecklingen går i en rasande takt framåt. Nya ord formligen sprutar ut ur munnen på henne.

Ord som sägs just nu är: pappa, mamma, hej, tack, aj, titta, lampa, smaka, dricka, duscha, snus, morfar, mormor, farfar, bebbe, vovve, kisse, pippi, klocka, jacka, skor, blomma, där, tutte, nej, ja, oj, bil och säkert en massa fler som jag har glömt.

Nåt annat som hon gillar att göra är att visa var de olika kroppsdelarna är: som öga, öra, mun, näsa, hand, fot, mage och huvud. Vi frågar och hon pekar glatt.

Att leka med andra barn är riktigt poppis, hon kommer nog att älska att vara på dagis. Idag har hon fått en liten provsmak då hon har fått vara "dagbarn" hos min mamma.
När vi satt i bilen på väg dit imorse så sa jag till Cornelia att vi skulle åka till mormor, då säger hon bara morfar! Hon har då fått leka med mammas 5 dagbarn som är mellan 2-5 år gamla. En toppendag har hon haft, hunnit med att leka, äta, sova och äta lite sand ;-) Färg på kinderna har hon också hunnit få, allt det här medans jag har suttit på jobbet hela dagen och gjort sommarscheman till alla vikarier. Undra vem av oss som har haft roligast...

Imorgon ska jag på en föreläsning hela dagen, så med min otur så blir det säkert strålande sol hela dagen....Kommentarer
Postat av: mammaTea

GRattis C!

2012-05-08 @ 21:16:59
URL: http://mammatea.se/
Postat av: Hanna

HIP HURRA! Ge Cornelia en grattispuss från oss så fort hon vaknar imorgonbitti :)

2012-05-08 @ 22:12:22
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: avlangtan

Grattis Cornelia! Man tror att varje ålder är den bästa men det blir ju bara bättre hela tiden, eller hur!

2012-05-09 @ 20:14:54
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Hanna - Mode och min vardag

Grattis Cornelia! :-)

2012-05-09 @ 20:39:44
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback