Snabb helg

Den här helgen har gått i ett rasande tempo, känns som att den precis har börjat... Igår var jag, mamma och självklart Cornelia också på en vårmässa. Den lilla var nog i himlen där, alla hon såg skulle hon säga hej till. Så munnen var aldrig tyst ;-)
På tal om att prata så kom det några nya ord igår. När vi var hos mina föräldrar så säger min mamma till Cornelia att hon ska gå till morfar så får han hjälpa henne, då säger Cornelia morfar klokrent. Kan säga att det var en stolt morfar sen ;-)

När vi är hemma sen på kvällen så säger hon även fafa (farfar) och momo (mormor) Så det kommer nya ord hela tiden.

Idag har vi haft en perfekt avslutning på helgen, nämligen på ett äventyrsbad. Jag tror att Cornelia var mer under vattnet än över. Det kom in 3 pirater på badet och sjöng, vilket nog var populärt bland alla barnen. Cornelia klappade händerna och "dansade" med. Sen vi var och badade sist så har det hänt en massa. Nu "springer" hon runt i bassängen och är helt tokig (bådar gott inför våran semester...) Cornelia fick sitta och åka en rutchkana själv, kan berätta att det var riktigt populärt.
Nu känner både jag & J oss ganska trötta, Cornelia däremot har hur mycket energi som helst. Jag som ska jobba inatt ska snart ta och gå och lägga mig och vila så då får J & gumman leka själva!


Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Duktiga c!

2012-05-06 @ 18:52:54
URL: http://mammatea.se
Postat av: avlangtan

Roligt med äventyrsbad :-)



Sv: Ja det är inte den här veckan som kommer nu,utan veckan efter det. J påpekar alltid när jag säger "den här veckan", på en söndag och menar kommande mån-sön och sen är "nästa vecka" den som kommer sen. Men visst önskar jag att det vore redan den veckan som börjar imorgon.. :-)

2012-05-06 @ 19:18:09
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Marie

Vad duktig hon är! Och jag håller med dig, helgen gick i en rasande fart.

2012-05-07 @ 08:43:34
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Linda

Det är då underligt hur de små kan ha så mycket energi! De är ju full rulle konstant!



Så roligt med äventyrsbad och pirater! Måste komma iväg mer till äventyrsbadet vi med, har varit lite dåligt med det sedan i vintras.

2012-05-07 @ 12:20:42
URL: http://underbargava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback