Testar

Jag känner att det är dags för mig att lära mig hur man bloggar direkt från mobilen, så here we go! Det är inte ens säkert att det här kommer att fungera, blogg.se har inte gjort nån app än för oss som inte har iphone, men jag hoppas att det kommer så det blir enklare. Hur som helst har jag jobbat inatt och känner mig riktigt trött och sliten. Jag har bara sovit några få timmar men det är alldeles för lite. Börjar känna mig sliten. Det kommer att bli så skönt då Cornelia får dagisplats och vi slipper pussla så här. Då ska jag sova ordentligt! Nu ska jag leta efter nåt gott i skafferiet för att få lite mer energi.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Heja heja, teknikmorsan ;) Verkar ju gå superbra!



Sv: Resan var toppen! Snart är det er tur, jag är lite avis trots att vi just kommit hem :D Kan meddela att vi klarade oss med ett blöjpaket, fast du kanske redan packat färdigt? ;)



Det känns som att magen vuxit ordentligt och nu är större än den var i samma vecka med Astrid..Ska fota ny bild imorgon och lägga upp en jämförelse :)

2012-05-07 @ 20:08:09
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Lotta

Funkar ju fint att mobilblogga :)



Villemo har ett tennarmband som hon fick i julklapp av sin mormor. Jag tänkte att två bredvid varandra vore hur snyggt som helst. Det är 12 cm (+ spännet då) så det är lite växmarginal på det.



Som parentes jag berätta att jag har 13 cm på mina tennarmband (O.o)

/Spinkhandlederna

2012-05-07 @ 21:35:15
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Marie

Funkar ju finfint.

2012-05-08 @ 07:24:05
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Hanna

Sv: Haha, men det är bra att vara ute i god tid :) Jag var ovanligt sen att packa inför den här resan, började dagen innan..Fast lite saker som skulle med hade vi handlat hem, typ solskydd och blöjor :)



Ja, kanske våra döttrar kommer gå runt med sten i bh:arna..Hemska tanke, så obekvämt ;)

2012-05-08 @ 10:21:18
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback