Stortjej

Då var jobbarhelgen över och det känns så skönt att en 4 dagars arbetsvecka är över. Nästa vecka går jag också ut hårt med fyra nätter på raken med start på onsdag. Känns lite tungt, men det är bara att hoppas att det ska gå bra.

Idag har vi varit och "ätit" upp vårat presentkort som vi fick i julklapp, så till middag blev det Angus burgare till mig, plankstek till J och hamburgare och pommes till Cornelia. Restaurangen hade specialpriser på söndagar, då åt alla barn under 9 år gratis. Annars så brukar vi inte köpa en egen portion till Cornelia då hon istället får äta av oss, men gratis gillar vi ;-)
Tyvärr var hon inte på det bästa humöret, utan skulle mest kasta maten på golvet och göra allt som man inte får göra.


Stor tjej som ville gå själv på stan

Efter maten passade vi på att stanna vid dagiset (som vi vill att Cornelia ska börja på) för lite lek där.


Tittut pappa


Nu gungar jag, nu gungar du....

Kommentarer
Postat av: mammaTea

C är verkligen stora tjejen på bilden från stan. Så söt!Sv:

Tack för tipset.

2012-05-13 @ 19:52:52
URL: http://mammatea.se/
Postat av: Hanna

Var ni på Allstar? :) De känns så stora när de promenerar runt själv, det är något av det roligaste Astrid vet :) Vart tog våra bebisar vägen?!Sv: I Storforsens kapell kommer vigseln hållas, sedan blir de bröllopsfest på hotellet bredvid :)Det blev riktig brakmiddag för att fira svärmor, trodde att jag aldrig skulle bli hungrig igen..men det gick fort ;)Möhippekvällen blev mycket mysig och trevlig, precis som vi ville ha det :)

2012-05-13 @ 21:21:02
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Marie

Gratis är gott!

2012-05-14 @ 10:31:42
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: avlangtan

Så söt hon är i mössan, för visst var den den du sydde?Roligt att äta ute, här i stan har vi inte så bra ställen direkt så J och jag brukar hämta hem mat när Alice somnat istället ;-) Däremot har vi ett bra fik som har en inhängnad barnhörna med leksaker, där är det toppen för min tjej sitter inte stilla så länge :-)

2012-05-14 @ 19:46:51
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Anna

Fantastiska Cornelia! Ser så otroligt stor ut :)Känner igen det där med att kasta i golvet, väntar på att den där fasen snart tar slut.Kram

2012-05-14 @ 20:14:20
URL: http://intenzimo.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback