Rädd

Innan gårdagens första kalasgäster kom hann vi med en sväng till vårdcentralen med Cornelia. Jag upplever att hon har börjat att bli klumpig igen, hon har även tagit sig för höger öra och sagt aj.
Läkaren på vc visste inte riktigt vad han såg i örat så han började med att rådfråga en kollega och sen ringa till öron/näsa/hals. Specialisterna på öron ville att vi skulle komma till sjukhuset för en koll där med.
 
På sjukhuset berättade jag om hur jag tyckte att Cornelia är nu och de undersökte hennes öron. Det som kom fram till var att hennes rör inte fungerar för nu var den högra trumhinnan utåtbuktad, så med det och hennes besvär så bestämdes de att det ska bli en ny operation. Den första lediga tiden som fanns är på torsdag så då blir det nya rör i bägge öronen och en rejäl "städning" av båda öronen då hon är nedsövd.
 
Sen skulle även läkaren skicka en remiss till en barnläkare som ska göra en koll av Cornelia så att det inte är nåt annat som gör att hon är "klumpig". Jag tycker självklart att det är jättebra att de kollar upp henne ordentligt, men samtidigt blir jag så rädd att det ska vara nåt fel på henne. Man hinner fundera så mycket och man tänker mest på värsta möjliga sakerna :-(
 
Det här var alltså Cornelias första halva av födelsedagen. Hon skötte sig exemplariskt på sjukhuset, lät läkarna kolla i öronen och lyssna på hjärta och lungor utan protest. Stackarn är så van vid att få vara på sjukhus/vårdcentralen :-(
 
Den andra delen bestod bara av tårta, paket, massa bus och mys!

Kommentarer
Postat av: mammaTea

Som sagt skönt att bli uppkollad även om man inte vill att det ska vara några större problem. Tur att resten av födelsedagen blev bra.

2012-11-09 @ 13:05:52
URL: http://mammatea.se/
Postat av: Hanna

<3

Sv: Det hoppas jag också, är inte sugen på att bli sjuk..De är redan symptomfria bägge två, men är trötta och slitna såklart. Trevlig helg på er raringar! KRAM

2012-11-09 @ 19:21:59
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Carin - mamma till Alice

Jag förstår att du får massa tankar och blir rädd, men obalans är ju typiskt för just öronen. Stackars Cornelia, hoppas hon blir kvitt allt nu med öronen efter operationen. Ska tänka på henne på torsdag!

2012-11-09 @ 20:06:37
Postat av: Hanna Karlsson

Vad tråkigt att hon inte mår bra. Hoppas att operationen hjälper nu.

2012-11-09 @ 20:14:16
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Marie

Skönt att ni fick tid till operation så fort. Förstår att du är orolig, men det är nog "bara" öronen som ställer till det.

Sv: tack jag mår mycket bättre nu, men hade ett par tuffa dygn. Resten av familjen verkar ha klarat sig.

2012-11-10 @ 12:12:55
URL: http://familjedrommar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback