Tiden går för fort

Mina två lediga dagar har bara sprungit iväg. Kalas, ikeashopping och filmtittande är bla det som har hunnits med. Jag är lite efter alla andra, nu har jag äntligen sett Twilight filmerna och jag tyckte att de var riktigt bra. Så nu längtar jag tills den fjärde kommer ut på bio för den ska jag se!
 
Var ganska trött efter gårdagens ikeashopping, köpte en massa småkrafs som man bara måste ha ;-) Sängkläder till Cornelias säng, tyg som jag har sytt underlakan till, ljus, servetter, brickor och annat smått och gott fick följa med hem.
Cornelia hade fullt upp på ikea med att testa sängar och soffor. En liten olycka hann hon med, hon ramlade ner från en säng i det hårda betonggolvet :-( men det gick bra.
 
Väl hemma så satt hon sig i dockornas vagga och ramlade därifrån också. Tycker att hon har börjat att bli mer klumpig på sista tiden. Så jag undrar hur hon egentligen har det med öronen.
 
Nu ska jag börja göra mig i ordning för ett fackmöte och sen jobbar jag natten.

Kommentarer
Postat av: Luiza

Men lilla skruttan då...usch för att ramla sådär. Du kanske inte misstar dig alls beträffande hennes öron, stackare.

Hoppas ni haft det fint , trots kort ledighet.
Jag märker det själv, även fast jag går hemma hela tiden, men när Anders har helg går det fruktansvärt fort...

Ha en god natt.
Kramen/
Luiza

Postat av: Blomster

Klumpigheten kan nog vara en fas också. Jag tycker W har blivit lite klumpigare , men hon har börjat gå snabbare och känner sig säkrare på saker vilket resulterar i fler olyckor. Men för det ska du ju inte utesluta att det kommer från öronen då hon har haft så mycket problem.

2012-11-05 @ 21:11:29

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback