Äntligen dagis

Imorse var det en blyg och lite försiktig tjej som jag lämnade på förskolan. Jag hade räknat att hon skulle vara lite avvaktande så jag tog mig lite extra tid att stanna en stund med henne. Personalen var underbar som vanligt! På morgonen är barnen från båda avdelning på Cornelias så det är alltid lite äldre barn där. Men då de såg att hon var blyg och försiktig så fick de stora barnen gå över till sin avdelning och på så sätt halverade de antalet barn. Tummen upp för förstående pedagoger.
Dagen hade gått perfekt för henne, hon somnade nästa på en gång då det var dags för vilan. När jag hämtade henne så var det en kramig tjej som kom springade för att möta mig ♥
 
Ikväll har vi varit och grattat min pappa (igen) som fyller år idag, lite tårta säger man ju aldrig nej till ;-) På kalaset blev Cornelia riktigt trött och vi hann nog inte mer än backa ut bilen från deras gård så sov hon. Hoppas att vi får en liten sovmorgon imorgon, till halv sju eller så!
 

Kommentarer
Postat av: Luiza

Vad skönt att allt gick bra för C på förskolan. Jag bävar verkligen för den dagen...Kan tänka mig att hon var xtra kramgo, lilla skruttan,

Har läst ikapp lite och sett de hemska bilderna från sjukhuset. Jag blir nästan tårögd. Stackars lilla tös, och synd om hennes oroliga föräldrar...fofan för att gå igenom det ni gjort. Visst det finns de som har det värre, men man ska ju inte jämföra och jag tror att ni har fått tillräcklig dos av sjukdomar nu.
Håll er friska.

Många kramar/
Luiza

Postat av: Mammatea

Skönt att dagen gick bra!

2012-10-31 @ 00:44:55
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback