Home sweet home!

Tusen tack för alla era kommentarer, det värmer verkligen mitt ♥ att veta att ni är så många som bryr er hur vi har det!
 
Igår kväll somnade Cornelia strax innan 20 och då satt sköterskan på ett dropp på vinst eller förlust. Ingen visste om hon skulle låta bli det under natten. Men det gick riktigt bra. Droppmaskinen (undra vad det heter egentligen) började att pipa 2 gånger under natten och jag fick då larma på personalen. Cornelia sov sig dock igenom det.
04:20 tyckte dock hon att det var morgon, nattpersonalen undrade om hon alltid var så morgonpigg ;-)
 
 
 
Då hon vaknade så tidigt så fick vi försöka roa oss så gott det gick på vårat rum. Vi såg Pippi Långstrump, läste böcker och lyssnade på barnmusik på spotify. Då Cornelia var fastande så kunde jag inte äta frukost så ni kan gissa hur hungrig jag var strax efter 7 då J kom en snabbis innan jobbet. Jag passade på att äta och Cornelia fick ha lite pappabus.
 
Sen var det dags för en kontroll på öron. Där fick vi träffa en ny läkare som sa att höger öra nu är fint och att det är en pågående öroninflammation i det vänstra. Rören sitter fortfarande kvar men det vänstra är på väg ut och det kommer kroppen att klara av själv så nån operation behövs inte (TACK)
Så efter det fick vi utskrivet antibiotika som Cornelia ska ha 3 ggr per dag, nu ger vi i tablettform och det fungerar bättre än flytande.
Sen blev vi utskrivna, då balansen är mycket bättre nu. Men om den blir försämrad ska vi åka in på en gång. 
 
När vi körde in på gården så började Cornelia att klappa händerna och ge ifrån sig glädjeskrik. Väl inne sprang hon runt och pussade på leksakerna.
När vi kom hem så upptäckte jag att en bit från där cvk (central venkateter) har suttit så har hon fått utslag, det är rött, irriterat och små blåsor. Så efter ett samtal med läkaren fick jag höra att vi ska avvakta några dagar och se om det bara är en reaktion av tejpen annars så får vi åka till vårdcentralen och visa upp det.
 
På sjukhuset har vi knappt fått i Cornelia mat/dryck, men väl hemma så har hon ätit både lunch, middag, välling och lite annat smått och gott där i mellan. Så det går åt rätt håll.
 
Hon är sjukskriven till på måndag och om hon är frisk och framförallt pigg så blir det dagis nästa vecka, så det är bara att hålla tummarna!
 

Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Skönt att det är bättre och att ni är hemma!

2012-10-25 @ 00:08:42
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Marie

Vad skönt att C mår bättre och att ni fått komma hem.

2012-10-25 @ 08:20:25
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Jenny

Men fy stackars Cornelia!!! Och er! Jag har inte varit inne hos dig på ett tag och så möts jag av detta :( usch! Hoppas C nu kryar på sig fort och ni får komma hem igen. Man blir lite tokig av att vara inlagd!!! Kramar Jenny

2012-10-26 @ 17:16:05

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback