Snosat

Idag har vi haft en riktigt mysig socialdag jag & dottern. Vi började att åka på kyrkis, i bilen på väg hem så somnade självklart Cornelia. När vi kom hem så åt vi lunch och efter det var det tänkt att hon skulle sova. Men det tyckte inte fröken.
 
Det här medförde då att jag hade en trött och gnälligtjej som bara ville vara i famnen och testa mig... Tur för mig (ja för oss båda) att vi hade fler planer den här regniga dagen.
Vi satt oss i bilen igen och styrde den mot våran grannstad. Även den här gången somnade Cornelia i bilen, vilket var riktigt bra.
 
Sen när vi var framme vid vårat mål så hade jag en piggare och betydligt gladare tjej. Målet med våran biltur var till finaste Hanna. Där har jag snosat bebis och ätit nybakade bullar. Elsa var helt underbar och det var så mysigt att få sitta med henne i famnen medans hon sov gott. Cornelia hade inte riktigt tid att leka med den stolta storasystern utan hon var mer intresserad av Elsa som fick flera kramar och pussar.
Jag tog tyvärr inga bilder idag för jag hade inte tid att släppa Elsa, det gäller att passa på att mysa & snosa allt det bara går när man får chansen.
 
Hur som helst var Cornelia jätteduktig så jag tror att hon skulle bli en perfekt storasyster. Hoppas verkligen att våra drömmar slår in nån gång om att få ett syskon.
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det hoppas verkligen jag också! ♥ Tack för idag!

Sv: Ja, du måste åtminstone kolla in Röd varg, den är till största delen inspelad i Svartöstan :)

2012-10-04 @ 20:05:44
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Annica

Hoppas också att det en dag blir syskon hos er:)

2012-10-04 @ 20:11:44
URL: http://kolbengtsson.blogspot.com
Postat av: Louise

Hallåj på dej:) Konstigt att det var så olika med våra "paket".. Ja jag tycker det är skumt att man inte får välja själv.. Ha en fin helg!!

2012-10-04 @ 23:48:09
URL: http://www.ivfmare.blogg.se
Postat av: Marie

Åh så mysigt att få snusa på bebis, nu blev jag allt lite avundsjuk ;). Jag hoppas att ni får lyckan att få ett litet syskon till C.

Sv: Ja kakorna smakade bättre än de såg ut, hade svårt att hålla mig ifrån dem...

2012-10-05 @ 08:38:55
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: mammaTEA

Önskar så att ni ska få efterlängtade syskon! Kram

2012-10-05 @ 09:25:56
URL: http://Mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback