Häst

Vi har visst blivit med häst, igår kom nämligen J hem med grannens häst som de skulle kasta bort. Nu är det här inte en riktig häst utan en plasthäst, men lika myckcet som att det skulle vara en riktigt gillar Cornelia den här. hon springer fram till den och ger den pussar och vill sitta och "rida" på den. Kanske det blir en hästtjej av henne?!
 
 
 
Idag har vi fortsatt att rensa här hemma i våra förråd, men inte det lättaste att sortera bla leksaker samtidigt som Cornelia är med. Jag packar ner i lådor och hon tar upp sakerna.
 
När vi höll på att rensa så hittade jag ett par kängor som vi har fått av en släkting tidigare och vi hade sån tur så de passade perfekt nu!
 
Cool tjej i tuffa skor.
 

Kommentarer
Postat av: avlangtan

Men åh kan tänka mig att hon tycker den är rolig :)
Hos oss var det "Bonnadagen" på torget igår och Alice var där med farmor och fick för första gången rida på en riktig ponny :)!

2012-09-23 @ 20:34:52
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: mammaTEA

Kul med en häst.

2012-09-24 @ 06:58:36
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Hanna

Men vilket husdjur! :D Förstår att hon blev förtjust, Astrid är också väldigt inne på hästar just nu :) Och vilka fina kängor, letar efter liknande till Astrid, men hon har ju smala och små fötter, så inga vill riktigt passa..Och hon vill helst ha gummistövlar om hon får välja :P

Sv: Ja, vilka rackarungar! Astrid gjorde likadant, men började leva om under tiden vi var på förlossningen för en koll. Åttan har rört sig lite mer sen igårkväll, men än fortsatt ganska lugn. Dock har jag mer och mer sammandragningar, så det känns som att det går åt rätt håll :)

Vi var in på "nya" HM i lördags, tyckte det var superfint och STORT! Men jag tyckte de hade ett snålt öppningserbjudande..

Skönt att ha rutorna putsade, bra att man kunde vara till hjälp ;)

2012-09-24 @ 09:50:31
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Linda

Så fina skor! Själv har Mileon ett par gamla Kavat stövlar från när hans morbror var liten - toppskick! Helt galet vad bra kvalité det var förr i tiden :-)

2012-09-24 @ 11:15:57
URL: http://underbargava.blogspot.com
Postat av: Marie

Förstår att hon gillar hästen. Astrid har en gunghäst som hon älskar att gunga på, och den ser inte så verklighetstrogen ut som denna häst.

2012-09-24 @ 12:25:03
URL: http://familjedrommar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback