Skavsår

Jag undrar om man kan få skavsår i öronen som gör så att man får huvudvärk, i så fall har jag nog fått det nu. Jag är verkligen inte van vid att sitta still och lyssna, ja även prata har jag ju gjort. Idag har vi då haft planeringsdag och det var faktiskt riktigt trevligt, men nu värker huvudet och rumpan känns öm ;-)
 
Imorgon är det nattjobb för mig igen, skönt att vara på jobbet som vanligt igen. Har bara en natt den här gången så jag får vara ledig nästan hela helgen, lyx!
 
Här hemma så kommer det nya ord från den lilla hela tiden. Känns som att munnen går i ett, undra vem hon har ärvt den egenskapen av?! Det senaste hon har börjat med är att peka på sig själv och säga Ea. Vi kallar Cornelia för Nea och därför säger hon Ea, lite lättare än Cornelia. Sen kan hon peka på mig och säga mamma, sedan på J -pappa och sist på sig själv och säga Ea. Riktigt gulligt är det. Ett annat ord som kom idag är vakna. Fortfarande är det massor av saker som hon säger som man inte förstår och ibland märker vi att hon blir riktigt frustrerad då vi inte förstår.
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha, jag trodde först att det var Nea som orsakat skavsåren, men så var det jobbrelaterat ;) Jag har skavsår i öronen i form av "-Mamma. MAMMA. Mamma! MAMMA! Maaaaaammaaaaaa" :D

Sv: Kanske hon är gullig och tar hand om städningen medans jag ammar bebis..Skulle vara något, får nog barnanpassa städskåpet ;)

2012-09-14 @ 11:52:59
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: mammaTEA

Spännande med alla nya ord!

2012-09-14 @ 12:17:46
URL: http://Mammatea.se
Postat av: mammaTEA

Sv
Jag bara skalar och delar äpplena. Kokar dem sen med lite vatten tills de blivit mjuka. Häller av vätskan och mixar med stavmixern. Häller tillbaka lite vätska om det behövs för att få rätt konsistens. Jag brukar inte smaksätta med socker eller kanel för Signe gillar det som det är. 

2012-09-14 @ 12:52:12
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Hanna Karlsson

Det är så svårt att sitta still när inte är van vid det. Jag har börjat plugga och ögonen går i kors efter några timmr...

Svar: Vad skönt att det inte bara är jag som känner så ;-)
Sara Johansson

2012-09-15 @ 22:09:54
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback