Blä

Att jag aldrig lär mig. Hann knappt mer än att skriva förra inlägget så fick Cornelia feber. Lite snor och feber, men inget mer. Så i måndags fick hon vara hemma från förskolan för att vila upp sig. 
 
Jag har jobbat måndag och tisdag natt så två dagar har hon fått vara på förskolan. 
Igår då jag hämtade henne så ser jag att det är lite barn och min första tanke var att jag hade försovit mig. Men det låga barnantalet berodde på satt många barn hade fått magsjuka natten till igår. Kände hur jag fick en klump i magen, hoppas bara att vi skulle klara oss. 
 
Hann väl inte så mycket mer än hem så klagade Cornelia på ont i magen, men inte mer än så. Hon var trött på kvällen och sov tidigt. 
Efter att ha sovit en stund så hör jag hur hon börjar gråta. Skyndar mig upp och möts av en magsjuk liten tjej :( Har hunnit med att renbädda sängen två gånger och tvättmaskinen har gått varm. Hela natten har hon kräkts, men hon har varit riktigt duktig och sagt till så vi har hunnit dit med en hink. 
 
Nu har hon varit kräkfri i tre timmar så jag hoppas att det vänder nu och att jag & J klarar oss. Men med våran otur så har vi snart magsjuka hela familjen.... 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Fy! Krya och hoppas ni andra slipper.

2013-04-11 @ 11:25:36
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna

:( Så tråkigt att smittorna bara ska gå runt, runt, runt på föris. Hoppas att det blir bättre nu när våren kommit!

Sv: Vi hade inte tänkt att hon skulle sluta med napparna riktigt än, men då hon biter hål på dem så fick det bli ett snabbt avslut, och det funkar riktigt bra! Väldigt skönt, trodde vi skulle få ett mindre helvete så hon verkligen älskat dem :)

Hon har varit utan tre dagar på föris, och en olycka har det blivit. Tror att det kommer funka bra :) Nattblöjan är kvar här också, ibland är hon torr på morgonen, men vi tar en sak i taget :)

2013-04-13 @ 20:29:00
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Marie

Hoppas ni mår bra nu.

Sv: Ja foglossningar är inte roligt, men jag är glad att jag inte haft lika jobbigt som förra gången.
Jag är i vecka 31 nu, inte så länge kvar...

Funderar på att beställa lite kläder av dig, ska jag maila eller?
Kramar

2013-04-15 @ 07:23:26
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Hanna

Sv: Det går superbra för flickorna att dela rum! Ni måste snart komma o hälsa på så ni får se hur fint de har det :)

2013-04-16 @ 22:08:15
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Mammatea

Sv
Appen heter ordboken. Kostar att köpa. Fick den gratis via appfredag på facebook. Gilla appfredag så får du tips om appar och varje fredag får man utvalda appar gratis som annars kostar. Pappasappar har också mycket bra tips och går att följa på Facebook.

2013-04-17 @ 19:29:26
URL: http://mammatea.se
Postat av: Mammatea

Sv
Vi har tänkt gå och leka på gården. När vi var besök sa de att vi kunde komma när de var ute så att barnen lärde känna de andra barnen och personalen lite också.

2013-04-17 @ 19:32:02
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback