Resor

Sitter och kikar runt på resor och är så sugen på att åka iväg. Vet inte om den här vintern har varit extra jobbig då jag brukar bli ressugen i mars...
Vi har pratat om att åka ner till Ullared i sommar och jag gissar på att med resa, boende och shopping där så slutar nog summorna på ungefär samma som att åka utomlands en vecka. Så då är frågan vad vi ska göra....
J som är riktigt flygrädd har börjat att tänka om och säger att han kan åka för våran skull! Bara att fortsätta att kika runt på resor tror jag ;-)
 
Idag börjar jag om att jobba igen, den här helgen har också gått riktigt fort. Igår var vi ute i ett par timmar och lekte i snön, alltid lika roligt (framför allt för Cornelia)
Jag & C var trötta på eftermiddagen så vi passade på att sova lite middag, somnade 14:45 och vaknade 16:15, vilket inte var så bra... Det medförde att hon somnade 20:30 igår kväll och då hoppades vi såklart på sovmorgon, men sån tur hade vi inte. 04:50 tyckte hon att det var morgon.
Vi har börjat mer eller mindre att hon inte får sova middag hemma, för då blir det så konstiga tider. Bättre att hon är lite trött och grinig på kvällen och somnar då hon brukar (vid 19-tiden) och vaknar vid 6.
På förskolan sover hon, men där är det ett helt annat tempo än hemma, plus att hon bara brukar sova 30 minuter där.
 
Nu ska jag fortsätta kika runt på resor, har ni några restips så kom gärna med de. Vi gillar all inclusive resor och de ska gärna vara i mitten till slutet av maj.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Kul med en resa! Jag är också sugen.

2013-02-17 @ 19:38:00
URL: http://mammatea.se
Postat av: Marie

Roligt med en ev resa. Jag tyckte Kroatien var ett vackert land. Bra prisnivå också.

Sv: tack för krya på- hälsningarna!

2013-02-20 @ 16:56:02
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Hanna

Vi har ju aldrig åkt och haft all inclusive, fast möjligheten har alltid funnits. Med Fritidsresor åkte vi till Pascha Bay i Turkiet, med Ving har vi varit till Kallithea på Rhodos och kommer åka med dem till Cala Bona Beach på Mallorca. De två första har vi varit väldigt nöjda med, och till Kallithea kommer vi absolut åka tillbaka någon gång!

Sv: Vad tror du om middag och lek på Leos nån kväll till veckan bara vi och stortjejerna? :) Så vida vi alla är friska dvs, vidriga Vabruari :S

2013-02-20 @ 19:30:46
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Linda o Mileon

Åh, här är en till som suktar att åka och få provsmak på värme o sol. Finns många fina pärlor att besöka, jag är velmaja i vanlig ordning.

2013-02-21 @ 12:32:10
Postat av: Erica

Hej!

Kolla in Nazars resor till Turkiet! Allinclusive och femstjärniga mkt barnvänliga hotell för en bra slant de har något som heter luckyfive då du betalar en lägre summa men i gengäld vet du inte vilket av deras femstjärniga man hamnar på. Tror också att de flyger direkt från er hemstad.

En hel del barn i min klass har varit på Pegasus World och varit helt lyriska.

2013-02-21 @ 22:20:25
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback