Våran helg

vilken seg förkylning det här har varit, hostan sitter fortfarande kvar men annars känner jag mig rätt så okej. Igår kväll kände jag mig irriterad i ena ögat och det är fortfarande lite kladdigt, men det går väl över snart. 
 
I lördags var det 0 gradigt här så då gjorde vi matsäck och åkte till en pulkbacke. Allt smakar så gott dömande äter ute. Fick lite vårkänslor i pulkbacken och tänkte på hamburgargrillning och bara en massa utemys.
 
Igår var vi på äventyrsbad och plaskade på i några timmar, men så trött man blir efteråt. 
 
Lite sypyssel har jag också hunnit med ihelgen, presenter till mina syskonbarn. En tröja och vimplar till stora kusinen. Lillakusinen fick täcke och kudde till docksängen, sen fick hon även en halsKrage. Glömde att fota mina alster jag gav bort de.... 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du är ju allt en riktigt sömmerska, såg starten på klänningen också, såg riktigt fint ut :) I vår hoppas jag på många soliga dagar, men pulkabacke och matsäck :)

Sv: Vi har inte bokat någon resa än, och har inte alls bestämt oss..Lugn, ro och SOL vill vi iaf ha :D Och gärna flyga direkt från Luleå. Ska ni med?! :D

2013-01-22 @ 21:45:13
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback