Furuviks parken

Det här ärverkligen livet, jag formligen älskar campinglivet. Vi åker till en ny stad och hamnar på en camping bredvid härliga människor som jag är säker på att vi kommer att träffa igen.
Här på Furviks camping är det som små olika "gårdar" med campingplatser och där vi hamnade var vi tre olika familjer med barn i ungefär samma ålder. Cornelia och en annan flicka fann varandra direkt så vi har umgås mycket med dem. Idag har de andra åkt vidare och vi blir kvar en natt till innan vi fortsätter söderut.
 
Igår och idag har vi varit på Furviks parken och sett en massa djur, åkt karuseller och vunnit choklad. Kan det blir bättre än så ;) Vi har åkt båt i amazonas bland flamingos och sköldpaddor. Vi har även gått genom djungel bland lösa apor, där en tog J i fingret:) Våra favorit djur blev lemurerna. Vi fick gå in till de och det sprang omkring runt oss. En strök sin svans på mitt ben och en annan gick på min fot. 
 
Just nu ligger Cornelia och sover middag. Om några timmar kommer hennes faster & kille, de ska göra oss sällskap ner till Ullared men först ska vi göra ett stop i Vingåker det blir morgondagens resa. Shopping i Vingåker ;) 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Härligt med semester!

2013-07-08 @ 18:11:48
URL: http://mammatea.se
Postat av: Mammatea

Sv
Blev bara kläder till barnen typ. Bland annat badkläder för 20 kr. Vad fyndade ni?

2013-07-20 @ 21:17:05
URL: http://mammatea.se
Postat av: Marie

Hoppas ni har det bra på er semestertripp. Ska bli roligt att höra om den sen...

2013-07-22 @ 19:07:18
URL: http://familjedrommar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback