Funderingar

Idag har vi varit och firat en av Cornelias kompisar som fyllde 3år. 
Imorse då vi vaknade och jag sa till henne att vi skulle på kalas till V så sa hon: Jag tycker att V är söt ❤️

Nu är det bara drygt en månad kvar tills C blir 3år och vi får mer och mer frågor om vad hon önskar sig. För oss står det helt still, har inte den blekaste aning om vad hon ska få. Frågar man henne själv vad hon önskar sig så blir svaret tårta och blommor...
Så kom nu med bra presenttips! Kommentarer
Postat av: Mammatea

Svårt med presenter!

2013-10-06 @ 07:59:47
URL: http://mammatea.se
Postat av: emelie

Vi har börjat fråga Embla och hon vill ha ett halsband för lillebror fick ett på posten häromdagen sen vill hon ha kalas, tårta, cd-sagor och bajs... hm.. kalas, tårta och cd-sagor är jag helt med på men bajs..

Sen när vi är ute och handlar och hon ser saker så brukar jag kunna säga att du får önska dig det när du fyller år så igår på maxi lät det "den ja ha fyller år" "den jag ha jag fyller år" "den jag ha jag fyller år" osv osv osv ;)

2013-10-06 @ 12:05:13
URL: http://kronsten.blogpspot.com
Postat av: Hanna

Tycker också att det är himla svårt! Tror att flickorna ska få någon av de här i julklapp - http://www.boble.se/index.php?id_product=10&controller=product . Verkar roliga att leka med, men tar ju lite plats förstås..

Sv: Vi ska leja bort grovplaneringen! Mest troligt ska han komma o kolla i veckan, så hoppas vi att det blir gjort snabbt :)

Jag försöker vara noga med märkningen, men det är ju så svårt mot slutet när det blir lite av varje i alla lådor ;) Nu funkar det bra när vi tar rum för rum, och så sätter vi ett stort X på de lådor som ska arkiveras :)

Jag försöker njuta, och det går rätt bra ;) Sov till 9 imorse, det var länge sen!

2013-10-06 @ 18:04:08
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback