Pratat med "min" doktor

Nu är det en vecka sedan jag skrev om min graviditet senast. Under den här veckan så har jag blött varje dag sen förra måndagen. Idag har jag äntligen slutat att blöda, sammanlagt blev det 9 dagar.

Då jag har mens så blöder jag max 5 dagar, även vid mitt förra missfall så blödde jag i  ca 5 dagar. Den här gången har det inte kommit så mycket, inte alls som en vanlig mens.

Igår ringde i alla fall "min" läkare upp mig, blev så glad att det var han själv som ringde, han är bara bäst!

Jag förklarade för han hur jag hade haft det den senaste veckan och han tycker absolut inte att vi ska ge upp hoppet om vårat lilla pyre än, för det är inte säkert att jag har fått missfall. Han säger att det är positivt att jag har slutat att blöda och inte har haft ont i magen. Det är även positivt att jag plussade i söndags igen då jag kollade ett test. För i början av en graviditet så försvinner hormonerna snabbt.

Nu ska jag försöka att ta det lugnt och bara låta tiden gå, om två veckor är det dags att göra ett ultraljud och då får vi veta om pyret är kvar eller inte.

Jag har ställt in mig på att vi har fått ytterligare ett missfall för annars kommer det att bli så jobbigt vid ultraljudet. Själv klart kommer det att bli jobbigt om det visar sig att det är ett missfall också men ni förstår hur jag menar...

♥ Nu kan jag inte göra så mycket mer än att hoppas, be och hålla tummarna att pyret stannar kvar ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback