Fryst mangokesella med hallon
Här kommer ett efterrätts recept a´la GI :-)
Fryst mangokesella med hallon
4 portioner
1 burk vaniljkesella (250 gram)
2 dl frysta mangotärningar
1 msk kokosflingor
20 hallon (alt. 12 skivade jordgubbar) till serveringen
Kör allt i en mixer till en slät röra. Lägg upp blandningen i fyra små glas och ställ glasen i frysen i cirka 1 ½ timme. Ta glasen från frysen och toppa med hallonen. Servera genast.

Det här receptet hittade jag i boken Paulins GI månad skriven av Fredrik Paulin & Karolinna Paulin.
Fryst mangokesella med hallon
4 portioner
1 burk vaniljkesella (250 gram)
2 dl frysta mangotärningar
1 msk kokosflingor
20 hallon (alt. 12 skivade jordgubbar) till serveringen
Kör allt i en mixer till en slät röra. Lägg upp blandningen i fyra små glas och ställ glasen i frysen i cirka 1 ½ timme. Ta glasen från frysen och toppa med hallonen. Servera genast.

Det här receptet hittade jag i boken Paulins GI månad skriven av Fredrik Paulin & Karolinna Paulin.

1
Kommentarer
Postat av: Grandinar'n
Hellu tjejen!
Ser att vi måste öka avståndet på din header. :)
Under avsnittet "header" i stilmallen så ökar du bara mellanrummet. Har för mig att du har 400px nu...öka det tills du ser att "g":et syns ordentligt på headern. :)
KRAM!
Trackback