Fryst mangokesella med hallon

Här kommer ett efterrätts recept a´la GI :-)

Fryst mangokesella med hallon
4 portioner
1 burk vaniljkesella (250 gram)
2 dl frysta mangotärningar
1 msk kokosflingor

20 hallon (alt. 12 skivade jordgubbar) till serveringen

Kör allt i en mixer till en slät röra. Lägg upp blandningen i fyra små glas och ställ glasen i frysen i cirka 1 ½ timme. Ta glasen från frysen och toppa med hallonen. Servera genast.




Det här receptet hittade jag i boken Paulins GI månad skriven av Fredrik Paulin & Karolinna Paulin.

Kommentarer
Postat av: Grandinar'n

Hellu tjejen!

Ser att vi måste öka avståndet på din header. :)



Under avsnittet "header" i stilmallen så ökar du bara mellanrummet. Har för mig att du har 400px nu...öka det tills du ser att "g":et syns ordentligt på headern. :)



KRAM!

2009-01-29 @ 20:51:46
URL: http://ceekaay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback