Nu ruvar jag igen :-)

Igår var det äntligen dags för att göra vårat frysförsök. Jag var nervös natten innan så jag sov väl inte så där jätte bra plus att jag har blivit jätte förkyld.
Då vi kommer fram till våran klinik fick vi börja med att prata med våran läkare.

Av våra 5 blastocyter så var det bara en som hade klarat upptinningen, men den var verkligen i toppklass, lika bra som innan den frös ner. Så jag fick tillbaka den och de andra hamnade i soporna eller vad de nu gör med dem...
Läkaren hade lite problem med att sätta tillbaka blastocytern, så efter mycket tjorv så fick han ta fram tången, jag säger bara aj aj... de har fått göra det tidigare på mig, så jag hoppades verkligen inte att han skulle behöva göra det igen. Började blöda lite grann efteråt från stället där han hade nypit fast tången.

Kände mig lite besviken, hade varit så skönt att få ha kvar några stycken som en back up plan, men men det går inte alltid som man tänker. 

Nu väntar 3 veckors lång väntan tills vi kan kolla om det har lyckats eller inte den här gången. Så det är bara att ni fortsätter att hålla era tummar för mig/oss :-)

Min man frågade läkaren lite om våra chanser om den här gången inte skulle lyckas om han då tycker att vi ska ge upp, men det tyckte han inte alls så det känns ju skönt att de tror att vi ska lyckas bli gravida då vi blev det sist. 

Nu har vi ett färsk försök kvar, när vi har använt det så får vi ta oss en ny funderare hur vi ska göra.
Vad hemsk jag är egenligen, då jag redan tänker på nästa försök, vet egentligen inte varför jag gör så men det kanske har att göra med att jag behöver få veta vad som händer om det misslyckas istället för att bara lägga mig ner och gråta...

Nu ska jag ta och göra iordning lite te som kanske lugnar ner min hosta lite grann, vill inte ta en massa läkemedel nu. Tycker att det räcker med att jag äter Femanest 1 tabl 2 ggr/dag, Trombyl 1 tab/dag och Folacin 1 tabl/dag till det tillkommer också 1 progresteron vagiator 2 ggr/dag. Måste erkänna att jag har fått börja använda en dosett då jag annars lätt glömmer om jag har tagit min medicin ;-)
 

Kommentarer
Postat av: kramiiis

åhhh härligt gumman! nu hålles tummarna riktigt hårt för dig! skönt att läkarna säger att ni fortfarande har bra chanser:) Ibland måste man tänka hur det skulle bli om det inte lyckas för att kunna känna sig "lugn". Massor kramar

2009-01-23 @ 10:50:04
Postat av: erkki

Jag känner igen mig precis i dina funderingar att man måste veta vad nästa steg är om det nu inte skulle gå vägen tror det är en överlevnadsstrategi för att fixa framtiden.



Jag håller alla tummar att ev framtidsplaner kan skrotas och att allt går vägen denna gång.



KRAMAR

2009-01-24 @ 10:10:44

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback