Har ont...

Nu är vi hemma igen efter en sväng på stan. Hade gärna gått längre men jag får ju ibland rätt så ont på vänster sida i magen, där cystan sitter.
Nu har det varit en period som jag har haft ont rätt så många gånger. Har fått igång kroppen nu också efter missfallet då min mens har kommit igång igen, vet inte om det också har betydelse för min smärta. Jag hade även ont för kanske 2 veckor sedan, då var då jag misstänkte att jag kanske hade ägglossning, tänker att allt det här säkert hör ihop på nåt sätt...
Nu är det ju inte så länge kvar tills jag har tid till läkaren, ska bli intressant att se om cystan är lika stor som sist, eller större eller helst av allt helt borta...
OM den är kvar så kommer jag att be dem ta bort den, då jag inte vill ha såna här smärtor vid ägglossning och mens. Jag tror även inte att den är så bra att ha när vi ska sätta igång igen med vårat frysförsök. Tänker att vid en eventuell graviditet så kanske den ställer till med problem... men jag är ju nu ingen gyn läkare så det jag säger/skriver är bara mina egna funderingar kring allt det här..

Nu ska jag gå ut och lägga mig i en solstol då det fortfarande är sol här och ungefär 25 grader i skuggan :-)

Kommentarer
Postat av: Greta

Vad tråkigt att ha en cysta, och vist är det härligt varmt ute.

2009-07-31 @ 19:52:54
URL: http://morgonstund.bloggsida.se
Postat av: Carro

Jag måste ju lita på min doktor men jag är så kluven. Jag ändrade ju själv dosering men jag har bytt tillbaka igen för jag vågar inte laborera på eget bevåg. Även om jag har gjort det förut, men då var jag ju inte gravid.

Hoppas cystan håller på att försvinna!

Trevlig helg!

2009-07-31 @ 19:53:00
Postat av: Carro

Men gör man vul efter 12:e vckan eller är det ul?

2009-08-01 @ 06:13:29
Postat av: jenny

Hej.

Har följt dig rätt länge nu, vi går/har gått på samma klinik.

Jag har en cysta på äggstocken som helt plötsligt dök upp under en behandling. Den behövdes inte tas bort tydligen utan den fick vara kvar och skulle inte göra någon fara om jag blev gravid.

Nu hade ju inte jag ont av den som du kanske har.

jaja, svammel,svammel:-)

Jag håller och har hållt mina tummar länge för dig!!

2009-08-01 @ 16:44:04

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback