Kallt

Nu har jag precis vaknat och klockan är 11... känner mig rätt så utvilad nu, har blivit många tidiga dagar och jag är ju morgontrött så det var skönt att sova ut :-)

Här är det inte alls sommarväder, vet inte alls var sommaren har tagit vägen... Om det är nån som vet var den är så kan ni väl skicka hit den ;-)

Idag ska vi till mina föräldrar och äta, ska bli trevligt!

Min cysta som jag har fått veta jag inte riktigt vad det är för nån, utan den verkar ha kommit efter återföringen, vet inte om det är vanligt att man kan få såna? Det här är då i alla fall första gången jag har en cysta, vad jag vet om i alla fall. Jag läste lite igår om cystor och det verkar vara så att de kan sticka hål på den och suga ut den, på samma sätt som de gör vid äggplock. Om de inte gör det så kan de även göra en titt håls operation. Jag hoppas ju så klart att den ska försvinna av sig själv.
Jag vet inte om läkarna här kan sticka hål i den och suga ut den som de gör vid äggplock, eller om jag då måste åka ner till min ivf klinik...


Carro: Jag var hos Inger igår, går ju privat på Hermelinen, så det är där jag gör alla mina undersökningar. Men när jag gick på sjukhuset så var jag till Åsa många gånger. Jag håller mina tummar för er imorgon. Ska bli spännnande att höra hur allt går, vill även se bilden sen :-)


Kommentarer
Postat av: Carro

Låter läskigt med en cysta. Hoppas den försvinner av sig självt. Det blir på onsdaag nästa vecka jag får göra ett ordentligt ultraljud. Egentligen var det imorgon men eftersom jag fick komplikationer och sulle äta antibiotika så flyttade Åsa fram tiden en vecka:(

2009-07-08 @ 12:18:53
URL: http://densomvantar.blogspot.com/
Postat av: Tess

jag har fått för mig att d e vanligt att man kan få d efter ivf...hoppas d fixar sig! kramar!

2009-07-08 @ 18:07:50
URL: http://smultronpastra.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hej!

Har haft en sån där äggcysta(äggblåsa) som växer i äggstocken. Vi fick åka ner till kliniken för att punktera den så att vätskan skulle rinna ut. Men detta var i samband med att vi höll på med en behandling så därför tog dom bort den, annars så tror jag dom kan gå ner av sig själv.

Du behöver nog inte oroa dig, men det är lätt för en annan att säga.

Hoppas det ordnar sig.

Kram

2009-07-09 @ 10:50:08
URL: http://eninreresagenomivf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback