Mexikansk fiskgratäng
Mexikansk fiskgratäng
4 pers 35 minuter
600 gram vit fiskfilé, tex sej eller kravmärkt torsk
1 tsk salt
2 ½ dl mellangrädde
½ dl tacosås, medium eller hot
2 dl riven ost
15-20 tortillachips
1, Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäkerform.
2. Blanda grädde, tacosås och ost och häll det över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 minuter.
3. Servera med kokt potatis eller ris och gärna en extra klick hot tacosås.
4 pers 35 minuter
600 gram vit fiskfilé, tex sej eller kravmärkt torsk
1 tsk salt
2 ½ dl mellangrädde
½ dl tacosås, medium eller hot
2 dl riven ost
15-20 tortillachips
1, Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäkerform.
2. Blanda grädde, tacosås och ost och häll det över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 minuter.
3. Servera med kokt potatis eller ris och gärna en extra klick hot tacosås.

2
Kommentarer
Postat av: rockygirl
ohh, det lät gott..synd att man inte äter fisk bara! =( Har ni lika tråkigt väder som vi? Va ute och njöt en liten stund innan medans solen sken men det va inte långvarigt..=( Man vill ju ha sol på semestern! ha det gott under paraplyet! hihi kram
Postat av: Greta
Ha :-) vad enkelt det var, det måste jag prova.
Trackback