Mexikansk fiskgratäng

Mexikansk fiskgratäng
4 pers    35 minuter

600 gram vit fiskfilé, tex sej eller kravmärkt torsk
1 tsk salt
2 ½ dl mellangrädde
½ dl tacosås, medium eller hot
2 dl riven ost
15-20 tortillachips

1, Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäkerform.
2. Blanda grädde, tacosås och ost och häll det över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 minuter.
3. Servera med kokt potatis eller ris och gärna en extra klick hot tacosås.

Kommentarer
Postat av: rockygirl

ohh, det lät gott..synd att man inte äter fisk bara! =( Har ni lika tråkigt väder som vi? Va ute och njöt en liten stund innan medans solen sken men det va inte långvarigt..=( Man vill ju ha sol på semestern! ha det gott under paraplyet! hihi kram

2009-07-24 @ 15:56:00
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com
Postat av: Greta

Ha :-) vad enkelt det var, det måste jag prova.

2009-07-24 @ 20:07:29
URL: http://morgonstund.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback