Ruvardag 17

Nu är det bara två dagar kvar tills min ordinarie testdag. Igår kunde jag inte hålla mig längre utan jag tog fram en sticka från billiga tester och gjorde ett gravtest. Hade inte hållt mig mer än kanske två timmar. Men efter 1 minut kollade jag på testet (man ska vänta 5 minuter) och än så länge är jag gravid. Strecket var lika starkt som kontrollstrecket. Så det har blivit mycket starkare dem här dagarna...

Jag vet inte om jag kan säga att jag blöder fortfarande eller om jag kanske ska kalla det för blodiga flytningar istället. Jag & gubben satt och pratade igår och analyserade mina så kallade blödningar. Vi kom i alla fall fram till att det här inte har varit som mens. Den här gången har allt varit så mycket mer flytande, jag hoppas att nån av er förstår vad jag menar då jag själv knappt fattar det...

Jag ruvar som sagt var på två embryon, men nu undrar jag vad som händer om bara ena fastnar, börjar man blöda då... kan jag ha sån tur att ena har stannat kvar?


Nina: Jag har aldrig varit på nån träff på IRIS har inte heller koll på vad som händer där, riktar dem in sig på barnlösa tjejer? Vet inte heller om det finns såna träffar här? Kanske vore värt att kolla upp.

Missetass: Kramar till dig med

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag tycker ändå det låter hoppfullt! Vad jag har läst mig till så är det vanligt med blödningar. Man kan blöda för att det ena embryot försvinner men att ett stannar kvar. Skrev lite info om kortisonet men jag skickade det till din inbox. Kanske inte var så smart nu när du har tagit FL paus men min hjärna fungerar inte nuförtiden ;) Jag och M har startat hejarklack här hemma för er så nu jädrans kommer det vara stort fint plus på tisdag och sen blir det bebis/ar i feb. Tror inte det finns några IRIS träffar häruppe:( http://www.ffob.se/

2009-06-14 @ 14:10:58
Postat av: Erica

Ja - du kan blöda om du blöder ut det ena embryot, och det andra stannar kvar.



Du kan ju även blöda om båda stannar, håller alla tummar för att minst ett litet hjärta fortsätter att picka i magen din.



KRAMAR

2009-06-14 @ 16:56:52
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Jag har också både hört och läst om blödning. Och om det är två embryon så kan det vara så att ett klarar sig om det skulle vara så... be att få en ultraljudstid med en gång för att kolla:.))



Håller tummarna för er!

2009-06-14 @ 23:47:08
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Greta

Vad spännande hoppas att du är gravid, verkligen spänande.

2009-06-15 @ 08:36:05
URL: http://morgonstund.bloggsida.se
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Svar: Vi gjorde vårt första ultraljud med lillebror i vecka 5. Så be att få komma in OM ni vill -även om det inte tillhör vanligheterna. Tillhör ni en bra mödravård så förstår de er. :.)

2009-06-15 @ 09:17:27
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback