Ruvardag 18

Nu är jag på dagen före den riktiga testdagen... Usch imorgon ska jag testa igen.
Jag kommer inte att kunna använda testet som jag fick från kliniken för det har jag redan förbrukat men det fungerade inte, det kom inte upp något kontrollstreck utan det var bara helt tomt. Så idag blir det att köpa ett nytt test. Jag är nästan helt säker på att det kommer att visa ett plus imorgon igen, men frågan är ändå om jag har fått ett nytt missfall eller om ena pyret är kvar. Det är den här väntan som är det jobbigaste just nu.

Jag hoppas verkligen att kliniken ringer upp mig imorgon efter att jag har mailat dem svaret på testet. För nåt måste göras för mig nu, jag orkar inte gå här och vänta i 3 veckor utan att veta om jag är gravid eller inte. Plusset kan ju sitta kvar upp till en månad efter ett missfall. Jag vet att det är för tidigt att göra ett ultraljud för där kommer man ändå inte att kunna se om det är nåt hjärta som slår men man borde väl kunna se om det finns någon hinnsäck?

Mina blödningar/flytningar kommer och går... inatt har det inte kommit nånting men på morgonen så började det om igen efter att jag hade tagit vagiatoren. Det är inga mängder som har kommit de senaste dagarna. Nu får ni ursäkta äckelvarningen... OM jag hade velat så hade jag kunnat ha på mig samma binda alla de här dagarna och ändå skulle det inte ha blött igenom, nu har jag så klart INTE haft samma på mig.

Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Svar: Jag tror att det är i vecka 5 som hjärtat börjar slå... eller om det är i slutet av vecka 6... minns inte helt (borde nog stå på nätet om man googlar, tror jag...) Men nu bör de ju åtminstonde kunna se om det har fäst sig, om det är ett eller två embryon osv.

2009-06-15 @ 09:29:46
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: rockygirl

Hoppas verkligen att där e två små busar kvar. Annars har du i alla fall en =)Skön känsla när man får ett plus! =) Själv blev det verkligen inte ett plus. Dom borde kunna se nått på ultraljudet i alla fall, dom säger att dom kan se det tidigast efter 5,5 vecka men nått borde synas som du säger. Lycka till massa kramar!

2009-06-15 @ 13:20:44
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com
Postat av: Cornelia

Håller tummarna! De borde kunna ta blodprov på dig o se så att hcg värdet har en tillräckligt hög nivå. Sen kan de ta ett nytt prov med ett par dagars mellanrum o se om hcg värdet stiger. Då bör det va en graviditet :-)



Själv går jag o väntar på att mensen ska komma, skulle ha kommit i onsdags, men ingen i sikte än :-( Så det blir nog inget FET innan sommaren :-(



Kramiz Kurreburre

2009-06-15 @ 13:58:00
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej vännen! Ville bara kika in och säga att du har mina tummar! Kramar om dig länge/Hoppas77

2009-06-15 @ 21:23:39
Postat av: Carro

Lycka till idag med testningen!

2009-06-16 @ 04:37:23

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback