Telefonmöte och akupunktur

Jag hann tyvärr inte vara in här igår och skriva så idag kommer en sammanfattning istället.
Igår hade jag telefontid med "min" favoritläkare från Umeå Dr TJ. Vi pratade lite om hur vi skulle gå vidare och bestämde oss för att göra en likadan behandling som den vi gjorde i höstas då jag blev gravid första gången och det bästa av allt med samtalet var att han sa att vi skulle hinna göra vårat försök innan sommaren!!! Jag frågade han lite om vitaminer och så... berätttade om att jag tidigare har haft dåliga blodvärden och därför ätit järntabletter. Så efter lite prat om vitaminer och så kom vi fram till att jag skulle köpa Mitt val kvinna på apoteket som innehåller järn, folsyra, b vitamin, zink osv. Den innehåller det jag kan tänkas behöva, så den är inköpt idag.
Vi pratade även om att jag den här gången ska börja på akupunktur, han sa att det absolut inte kan skada men att det inte har så mycket information om det fungerar men jag tror verkligen på det :-)

På tal om akupunktur så var jag på första behandlingen idag. Vi fick börja berätta om våran situation och han frågade lite frågor ang kost, dryck, om jag fryser osv. Sen började han att käna på framsidan av min kropp, frågade mig om hans händer ändrade temperatur på nåt ställe, och när han kom ner en bit från bröstet så var händerna riktigt kalla och det beror på att jag är kall i området nedanför navel, kommer tyvärr inte ihåg namnet för det. Det kan vara därför vi inte har lyckas få barn tidigare, han sa även att vi kan lyckas på hemma plan :-) Han frågade om jag brukar frysa och det gör jag ju alltid så det hängde ihop med att min nedre del var kall, så nu ska jag inte äta och dricka kallt längre, bara ljummet och varm mat och dryck. Jag ska även tänka på att inte bli kall.

Sen satt han nålar på ryggen för att kolla vidare, jag hade då ingen stress i kroppen och det känns riktigt bra. Sedan kollade han pulsen som var låg på vänster sida, den fick han upp med hjälp av nålar vid fötterna.

Jag fick även lära mig en övning för att få upp värmen i magen, som jag ska göra 1-2 ggr per dag. Jag känner mig verkligen positiv till det här, tror verkligen att detta kan fungera!


Kommentarer
Postat av: Jakita

Så härligt att ni hinner göra en behandling innan sommaren !

Kram Hanna

2009-03-21 @ 11:10:25

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback