Tack!

Tack för alla era fina kommentarer om intervjun som visades igår. Jag hann nog aldrig riktigt fatta vad som skulle hända för allt gick så fort.

Det började med att jag fick en fråga om jag kunde tänka mig att ställa upp och berätta om våran kamp och jag svarade snabbt ja, efter att jag hade bestämt mig så var hon från TV4 här efter drygt 2 timmar så jag hann inte tänka mer på det.
Hade jag fått börja fundera mer så kanske jag inte hade gjort det, men det känns så bra att jag vågade. Så klart så vinklas det man säger så att det låter lite konstigt, som det där i slutet om seperation. Jag sa även att vi hade bestämt oss för att vi som par är viktigare än barn men det kom tyärr inte med... 

Jag hoppas verkligen att våra politiker får sig en funderare och ändrar på reglerna så att hela Sverige har samma.


Kommentarer
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Jag kände lite samma sak när jag blev intervjuad av en tidning för ett tag sen. Att vissa saker hade låtet bättre om de tagit med fler saker osm jag sa. Men sen va jag ändå medveten om från början hur det funkar.

I det här fallet ville de nog spetsa till det. De ville få det att låte lite mer dramatiskt.

Aja, sålänge du o din man e överrens så blir det inga missförstånd där iaf :-)



Jag tycker dock att det e synd att det här inte sänds på riks TV oxå, det hade behövts för att få ett större medialtgenomslag o tryck på politikerna!

2009-11-20 @ 09:21:53
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: rockygirl

Hej! Herrejesus så länge sen jag var här inne..kass har jag blivit på sistone. Bestämmer sig för att man ska sätta sig och läsa igenom sina favorit bloggar men sen så somnar jag i soffan innan jag ens har rest mig upp. Jätte fin intervju. Skrämmande vilka skillnader det finns från landsting till landsting! Alla ska få samma tycker jag. Skickar en massa massa kramar!!!!!!

2009-11-20 @ 11:46:55
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback