Katrin Zytomierska

Jag vet att man inte ska bli irriterad och uppretad, men ibland är det mycket svårt när man läser såna här saker:

"Det finns ju fan inget lättare än att skaffa barn. Men det är som allt annat. Det har med personlighet och inställning att göra. Samma med missfall. Erika, Novas mamma och min mycket speciella vän, är också gravid" (Så nu får Nova två syskon helt plötsligt! Ha ha! Lattjo!), sa något tänkvärt till mig härom dagen. Hon sa "Katrin, tjejer som du och jag får inte missfall för vi skulle inte ta det så hårt. Vi ororar oss inte." Helt rätt. Det är samma med utbrändhet. Det händer bara de svaga."

Detta är skrivet av den mycket omtalade bloggerskan Katrin Zytomierska som tydligen är gravid nu. Personer som säger/skriver såna där kommentarer vet verkligen inte vad de snackar om. Det här skulle jag kunna skriva flera sidor om, men jag tänker inte lägga ner min energi längre på det här. Det är klart att missfall tar olika hårt på olika personer, men har jag fått mina missfall för att jag tar allt för hårt, är det därför jag inte heller har blivit gravid?!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag är också sjukt irriterad av detta, men vet ju att hon skriver mycket av det här för att provocera. Det är ju det hon gör bäst.



Hoppas du mår bättre!

Kram

2009-10-26 @ 15:45:42
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Candra

Människor borde lära sig när dem ska hålla mun och inte snacka om saker som dem inte vet något om, men du har rätt. Varför lägga ner energi på denna iq befriade människa.

2009-10-26 @ 19:47:50
URL: http://hizukiblogg.cryptorize.com/#home
Postat av: Erkki

SJUKT irriterande och jag känner att jag brinner av på alla punkter. Fanns INGEN som var mer rädd och orolig för missfall än jag och inte fick jag det för det. Men vissa gillar att skuldbelägga helt enkelt.

2009-10-26 @ 21:55:54
Postat av: Rebecca

Hej, jag är "gudmor" från Jennys barnlangtan blogg! Jag hoppas att du kan ta åt sig av bad jag säger och det är, lägg inte ens kraft att analysera vd hon menar. Hon menar inget, hon måste vara tom på insidan. Hon vill bara synas! Jag pallar inte att varken se, höra eller läsa henne.. Om någon är stark så är det du, man blir det av erfarenheter! Kramar från Rebecca

2009-10-27 @ 13:37:52
Postat av: rockygirl

Man kan verkligen skriva hur mkt som helst om det. Vissa människor fattar inte vilken kamp det kan vara för att få en liten bebis. Precs som du säger så är det inte ens lönt att lägga sin energi på henne. Hon har iq badboll så enkelt e det! Massa kramar till dig

2010-03-01 @ 07:13:15
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback