Buddy Holly

Först och främst vill jag tacka er för alla gratulationer och era tummar! Jag hoppas att ni fortsätter hålla dem längre.

Nu då jag har plussat vet jag inte om jag tänker fortsätta att skriva ruvardagar nåt mer, känns lite knasigt.
Hur som helst så ömmar mina bröst och jag har molvärk som kommer och går, varje gång den kommer blir jag lika nervös att det är en blödning som är på väg. Vet inte om det är normalt att ha såna tankar men med tanke på hur de senaste graviditeterna har gått så är det väl därför jag är orolig, men jag försöker ta det lugnt.

Ni som är gravida och har varit det, hur vanligt är det med en här molvärken som jag känner? Hoppas att nån av er kan lugna ner mig lite grann ;)

Idag ska jag iväg på musikalen Buddy Holly. Ska bli riktigt roligt, fick en biljett i julklapp av min mamma så jag, hon, syrran och en tjej till ska gå. Det blir en riktig tjejkväll, först med god mat och sedan musikal, kan det bli bättre än så?!

Det enda som är lite tråkigt är att det är så himla kallt här, imorse när jag vaknade var det -34 grader. Nu har det blivit lite värmare, nu är det nog bara -29 grader. Så det är garanterat myggfritt här ;)


Kommentarer
Postat av: Anna

oj, så jäkla kallt ni har det!! Här nere i söder där jag bor ligger det på nollan idag. Det har snöat en 20 cm inatt så halva dagen har gått åt till skottning känns det som :)



Angående trädet så var det inget svårt...min svåger printade ut en bild på trädet och förstorade det...sen så var det bara att lägga mallen på mdf och skära ut och spraymåla :)

2010-02-20 @ 11:49:38
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Tove

Molvärk är jättevanligt och beror på att livmodern växer! :-)



Jag har två barn och har haft molvärk i början av båda graviditeterna. Däremot den gången jag fick missfall hade jag ingen molvärk i början av graviditeten..

Lycka till!

2010-02-20 @ 12:30:46
Postat av: tess

jag hade molvärk veckan innan jag plussade fram tills missfallet, de på gyn sa att der var väldigt normalt och att d är livmoders som växer plus ligamanten... så jag tror d absolut inte är ngn fara gumman....att jag fick missfall hade inget med molvärken o göra utan molvärken var ett av mina större gravsymptom.



vilken dagf tjuvestade du på? jag testade på dag 12 tror jag....



åh vad jag "längtar" tills d blir min tur igen...vill bara sätta igång nu..det kliar i fingrarna och värker i hjärtat av längtan..



jag ville bara säja att ajg e såå glad för er skull och ska hålla allas (alla vi härhemma) tummar o tår för att ni ska lyckas denna gång !

<3

2010-02-20 @ 12:43:51
URL: http://smultronpastra.blogg.se/
Postat av: carolina

Grattis!

Å du, jag trodde jag skulle dö av molvärk, plussade i vecka 3 redan, och hade rejäl molvärk till vecka 6, som mensvärk men i perioder värre! Helt normalt. Fast jag sprang på toa som en galning och trodde ag skulle blöda, men nu sitter jag här med lilla magen i vecka 14.

Lycka till, allt kommer gå bra, tänk positivt!!

2010-02-20 @ 13:04:48
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Maria

Är gravid med mitt andra barn. Jag har oxå haft mycket molvärk i början. Så det är alldeles normalt. =) Stort GRATTIS till ditt + och lycka till =) =)

2010-02-20 @ 14:27:20
Postat av: Jenny

Hihihi, "bara" -29 grader.



Jag hade molvärk länge i början av graviditeten.



Tummarna hålles och hålles här hos mig.



Kram!

2010-02-20 @ 15:40:12
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: Malin Lj - Mamma till Walter

Stortgrattis till erat plus!!! kommer hålla alla tummar jag har och tänka på er. Härmed kommer jag fortsätta följa er, hoppas det är okey:)

Kram Malin

2010-02-20 @ 15:44:07
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: Lila

Men gud så roligt! Grattis till +!!



Ha en trevlig helg!

Kramis Lila

2010-02-20 @ 17:12:33
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com
Postat av: Anna

Molvärk hade jag varje dag fram till vecka 17-18. För mig blev det en stor oro om jag inte kände molvärken för jag fokuserade på att livmodern växte när det molade, så kände jag inget så oroade jag mig över det...



Det finns alltid saker att oroa sig över. Jag hoppas att det går vägen för er denna gång och att du kommer till slutmålet att föda bebis!

2010-02-20 @ 17:39:26
Postat av: Marie

Jag var precis som du jätteorolig i början av min graviditet, och då vi bara haft ett missfall innan. Jag gick ju och kände efter och spände mig hela tiden så jag fick ont i magen bara av det. Det går nog bra, lycka till.

2010-02-20 @ 21:45:13

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback