Ruvardag 3

Sitter här vid datorn och känner mig rätt så trött och sliten. Natten gick bara bra att jobba men jag har sovit alldeles för lite idag.

Jag var tvungen att kliva upp tidgare än jag brukar då vi hade en tid med en mäklare som skulle värdera om huset. Vi blev rekomenderade att göra det av banken, för om vi nån gång vill låna pengar så finns det en större marginal att göra det och då behöver vi heller inte ha något topplån.
Vi hade en tid med mäklaren klockan 14 men han kom inte förrän klockan 15 vilket jag kan bli lite irriterad på. Om man har bokat en tid så ska man komma den tiden och inte 1 timme försent, till mäklarens försvar kanske jag skulle tillägga att han ringde och bad om ursäkt för att han hade kollat fel i sin kalender.
Hur som helst, 2005 köpte vi vårat hus och betalade då 950000 kr för det. Idag värderade han huset till 1400000 kr, vilket känns riktigt bra. Okej vi har fixat lite grann i huset men det har inte kostat mycket pengar, utan mest tid och ork.

Till nåt helt annat, idag fick jag brev från min läkare angående proverna som jag har tagit. Mitt ämnesomsättningsprov var normalt och mitt blodvärde hade stigit från 108 till 129 vilket både läkaren och jag blev riktigt nöjd med.
Alltså hjälper mina järntabletter som jag äter varje dag, det är bara att fortsätta äta dem!

Idag är jag inne på ruvardag 3, fortfarande inga graviditetssymtomer. Än så länge har jag inte börjat utforska toalett pappret, men det kan jag lova det kommer. Jag tänker varje gång att nu ska jag vara cool och bara ta det lugnt, men sen blir det alltid samma visa kring ruvardag 7-8 nån gång då börjar analyserna av toapappret.

Är det bara jag som är så eller finns det fler?!

Jo förresten igår gjorde jag en riktig Sara sak. Jag höll på att diska våran vasa kockkniv då jag slinter med handen och skär mig i tummen. Jag ropar på J att jag har skurit mig och blöder rätt så mycket. Jag äter blodförtunnande. Sen kände jag mig yr så det var bara att sätta sig i soffan med tummen i högläge samtidigt som jag pressade en papper runt fingret.
Sen fick J leka doktor och plåstra om mig.
Sitter nu 1 dygn efter att jag gjorde illa mig med en omläggning runt fingret. Så fort jag gör nåt så börjar jag om att blöda. Undra hur länge jag ska ha det så här...

Kommentarer
Postat av: Fru barnlös

Så kul att ert hus ökat i värde.

2010-02-10 @ 21:14:39
URL: http://langrean9manader.blogspot.com
Postat av: rockygirl

Man blir som besatt av det jäkla toapappret! Man kan inte släppa det alls! Jag är fortfarande sån. Man har nog svårt för att tro att det kan vara sant.



Va skönt att ni fick huset värderat till mer. =)



massa kramar

2010-02-11 @ 08:40:02
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com
Postat av: Jenny

Det är inte bara du. Under mina ruvningar var det ljuvligt första veckan.......mardröm andra veckan med koll på toapappret vartenda toabesök.



Hoppas din tumme mår bättre idag.



Många kramar till dig!

2010-02-11 @ 09:28:42
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: Greta

Så härligt med en värde ökning på huset, usch ingen lek att skära sig med förtunnat blod. Kanske måste få hjälp om det inte slutar.

2010-02-11 @ 13:06:58
URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Due absolut inte ensam om att analysera toapapper :-)

Vad härligt det låter o va ruvare, då finns det iaf en chan, men det kan oxå va förfärligt, balansen däremellan e hårfin.



Hoppas, hoppas nu ni lyclas! Själv har jag värsta mensverken. I hate!

2010-02-11 @ 22:47:47
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback