Ruvardag 6

Som alltid när jag är hemma själv så får en av katterna nåt ryck med att försöka få upp mig redan vid 5 -tiden på morgonen, vilket aldrig sker i vanliga fall.
Men som tur var somnade jag om och klev vid halv nio istället.

Började morgonen med att gå ut på en morgonpromenad med hunden, ute är det -4 grader och solen skiner, känns underbart, är våren på väg?!

Ikväll blir det bio för mig och min mamma. Ska bli riktigt trevligt. Vi ska se It´s complicated.



Filmen handlar om:

"Jane är mor till tre vuxna barn, äger en blomstrande restaurang i Santa Barbara och har, tio år efter skilsmässan, ett vänskapligt förhållande till sin exmake, advokaten Jake. Men när Jane och Jake reser bort tillsammans för deras sons collegeexamen börjar saker och ting bli komplicerade. En oskyldig måltid tillsammans leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan.

Fångad mitt i den pånyttfödda romansen är Adam, en arkitekt som anställts av Jane för att designa om hennes kök. Även Adam läker såren från en skilsmässa men faller snart för Jane. Han inser dock snart att han blivit en del av en inveckladkärlekstriangel.

Bör Jane och Jake försöka gå vidare med sina liv eller kan det vara så att kärleken är ljuvligare vid andra försöket? Det är.. komplicerat"


Idag är jag inne på ruvardag 6, känner inte så mycket mer än igår. Brösten ömmar, känner mig trött och får springa och kissa oftare, det är mina symtomer, vet inte om det är inbildning eller om det stämmer. Men det återstår att se om några dagar :)

I torsdags såg jag ett erbjudande jag inte kunde motstå på www.babyshop.se  de hade rea på en babyfilt från Lundmyr Of Sweden. Ordinarie pris på den är 498 kr nu kostade den bara 199 kr så jag beställde en.
Redan igår kom den med posten och jag är så nöjd. Hoppas nu bara att det blir en bebis som kan få använda den.


Kommentarer
Postat av: Teres

Håller alla min fingrar och tår för er. 50% är ju riktigt bra. Vi har mellan 15-20% jämfört med färska ägg då det är 30%



Stor kram. Inte många dagar kvar nu till testdag =)

2010-02-13 @ 10:34:03
URL: http://familjonskas.blogg.se/
Postat av: Anna

oohh...va spännande, du ruvar!! Jag gjorde mitt första IVF (eller vi gjorde) vilket slutade i graviditet, tyvärr fick jag missfall i vecka 7-10 någonstanns. Det är snart 3 veckor sedan och nu väntar jag på mens så jag får starta med försök 2, har et par embryon i frysen.

Håller alla mina tummar för er!



Angående tulpanerna på min blogg så vet jag inte vad varianten heter...vet att jag i min brudbukett hade en sort som hette papegojtulpaner..kanske var det dessa :)

2010-02-13 @ 12:34:46
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Alice

Dina symptom låter ju mycket lovande tycker jag. Klart det ska bli en bebis nu, som får använda den fina filten! Jag håller tummar och tår!

2010-02-13 @ 13:13:32
URL: http://alice-ivf.blogspot.com
Postat av: rockygirl

självklart kommer du få använda filten..=) Tack för tipset..beställde också en. Dom är så fina! Ha en underbar kväll och hoppas filmen är bra! kram

2010-02-13 @ 19:48:37
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback