Ruvardag 8

Jag måste väl erkänna att jag nu kan titulera mig som pappersanalysare. Varenda gång jag ruvar så vet jag att jag kommer att komma till den här dagen då jag börjar att inspektera pappret ordentligt och varje gång bestämmer jag mig för att det här var absolut sista gången, men vad händer när man går på toaletten nästa gång, jo samma visa igen ;)

Igår blev vi av med strömmen så det blev att köpa mat till middag, som tur var hade vi strömmen tillbaka när gubben kom hem med maten. 
Vi firade alltså alla hjärtans dag i soffan med pizza och hyrda filmer. Kan det bli bättre än så?!

Jag skickade iväg J när han kom hem från fjällen att köpa mat och hyra filmer. Jag hade gett han önskemål på filmer och självklart hyrde han båda som jag ville se, så igår såg vi Allt för min syster och Sommaren med Göran. Allt för min syster var en riktigt bra film och inte ett öga var torrt när den filmen var slut. Sommaren med Göran är en komedi så man får skratta.
Sedan hyrde han ytterligare en film, Min stora feta grekiska semester men den hann vi inte se igår så det blir väl idag istället.

Jag mår fortfarande inte bra, är riktigt förkyld och blir helt slut bara jag gör minsta lilla. Så den här dagen kommer jag att pendla mellan soffan, sängen och datorn, mer ansträngande än så blir det inte ;)

Tack för alla era tummar och krya på dig hälsningar!

Kommentarer
Postat av: Plusresan

Tack för dina kramar på bloggen :)



Nu är det verkligen min tur att hålla tummarna för dig istället!

Så spännande!



Låter skönt att bara pendla lite mellan soffan ,sängen och datorn där hemma. Det gör du rätt i. Krya på dig och ta hand om det lilla fröet.



KRAM

2010-02-15 @ 10:43:09
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Jag håller mina tummar. Hårt! Och det där med att analysera papperet är du inte ensam om.

Hoppas du kryar på dig snart!

Kram

2010-02-15 @ 15:05:42
URL: http://tomfamn.blogspot.com/
Postat av: Kix

Inga fler stickningsprojekt?



Krya på dig!

2010-02-15 @ 21:30:05
URL: http://kix.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback