Nu ska ni få höra

Vi har funderat fram och tillbaka hur vi ska göra. Nu förstår ni inte riktigt vad jag pratar om, men jag ska förklara.

Jag har tidigare skrivit att vi hade tänkt fråga om jag kan få prova ägglossningsstimulering, alltså att jag tar sprutor och sen försöker vi göra barn hemma genom att ha sex, man kan bli gravid på den vägen också ;-)

Men hur som helst så bestämde vi oss i alla fall för att göra ett nytt frysförsök istället. Men då visste vi inte om jag skulle skriva om det här på bloggen eller om vi ville vara lite hemliga inför våra nära och kära som läser här. Men nu har vi i alla fall bestämt oss för att vara öppna här och med de i våran omgivning som vet vad vi går igenom.

Igår ringde ivf kliniken upp mig och sa att de hade fått mitt mail. Jag berättade då vårt ärende och sa att vi var redo igen att köra igång.
Fick en telefontid med våran favorit doktor TJ idag.

Så imorse eller det var klockan 11, men jag hade jobbat så det var riktigt tidigt för mig ringde han.
Vi pratade på ett tag och han rekomenderade oss att göra ett ostimulerat frysförsök, jag har ju provat det tidigare men då gick det inte. Men han tyckte verkligen att vi skulle prova en månad då det har visat sig att det ger ett bättre resultat att köra utan hormoner.

Jag tog även upp med han att jag har läst en studie som de har gjort i England om 40 kvinnor som har haft flera missfall. Alla fick då utskrivet Prednisolon som är ett kortison, av de 40 kvinnorna fick 30 barn.
Min doktor hade hört talas om det här och gick med på att skriva ut det till mig så det känns så bra, hoppas verkligen att det här är grejen för oss.

Vi kommer att göra vårat frysförsök om ungefär 1 månad, beroende på när nästa mens kommer. Nu hoppas jag bara att min kropp ska "sköta" sig. Jag är ju lite orolig att ägglossningen ska tjorva, men det är bara att hålla tummarna.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas verkligen att det ska gå den här gången! Så jag håller tummar och tår.

2010-01-15 @ 15:15:25
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: jenny

Ska hålla tummarna stenhårt för er!!

Trevlig helg!!

2010-01-15 @ 16:58:57
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: C

Åh vad kulikulikul!! Himla bra att han skrev ut dom där tabletterna också. Vi kommer hålla tummarna :-)



Ja varsegod, det är bara att komma hit och dyka ned i alla papper ;-) M fick sina inkomstpapper idag som han skulle lämna till sin arbetsgivare och det var helt andra papper än dom jag fick. Hans var mer seriösa, arbetsgivaren skulle stapla upp månad för månad, Ob osv. Jag hade hellre velat att min löneadministratör hade fått ett sånt och inte bara själv snittat Ob och återkommande övertid. Det blev bara tre enkla rader hon hade skrivit. Jag har jättemycket respekt för myndigheter. Vill absolut inte att det ska bli fel.

2010-01-15 @ 17:25:42
URL: http://densomvantar.blogspot.com/
Postat av: Fru barnlös

Håller tummarna för er!

2010-01-15 @ 18:05:43
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Lila

Men gud så spännande! Det här kanske är grejen för er!!

Kramis Lila

2010-01-15 @ 20:46:23
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com
Postat av: Jenny

Åh va spännande att höra:o) Din läkare verkar vara bra!



Hoppas hoppas hoppas att det ska gå vägen nu.



Många kramar!

2010-01-15 @ 21:18:23
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: Greta

Ååååå så roligt att ni ska prova igen, håller mina tummar för er. Så bra att läkarna lyssnar bättre på er om hur ni vill prova er fram.

2010-01-15 @ 22:03:54
URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: Sara

Hej tjejen, vad kul att ni ska köra ett frysförsök! Då kanske vi följs åt då, jag väntar på mensen och ska på den göra FET.



Du vet att du har mina tummar, måtte 2010 bli vårt år!



Kram

2010-01-16 @ 17:32:37
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Va bra! Jag tror oxå mer på ostimulerat FET. Min klinik va doxk mer tveksam, fast egentligen handlar det nog mest om deras planering som blir enklare. Knppt egentligen! Men vårt sista FET fick jag iaf göra som jag ville. Fast jag tror att de hade dålig koll, jag tror att jag fick göra återföringen alldesles för lång tid efter ÄL.



Alll lycka till!

2010-01-16 @ 23:12:59
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback