Loppis & kräftskiva

Tack för alla era kommentarer på mitt inlägg om syskonfunderingar. Tyvärr känner jag att vi inte har råd att göra nåt försök just nu. Men jag hoppas att vi ska ha det längre fram.

Idag har jag & Cornelia varit iväg på en bagageloppis som coop forum arrangerade. Där gjorde jag en hel massa leksaksfynd till gumman.











Allt det här har jag betalat 100kr för, vilket jag tycker var ett klipp! Hästen fungerar på samma sätt som en hoppboll, Cornelia ska alltså sitta på den och hoppa sig framåt ;-) Hennes faster hade nån liknande då hon var liten och den var en klar favorit.

Idag ska vi ha en liten kräftskiva här tillsammans med min syster & hennes familj och mina föräldrar. Det blir en favorit i repris alltså. Förra året var min syrra & hennes familj här på en liten kräftskiva och det var vi tvungna att göra om i år.
Det här året har det då tillkommit 4 personer, mina föräldrar, Cornelia & systerdottern.
Så det kommer att vara full rulle här idag, våran dotter blir alltid så glad då kusinerna kommer!


Kommentarer
Postat av: Tea

vad mycket saker för 100kr!

2011-08-27 @ 13:02:20
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Linda

Det var verkligen ett klipp! Så roligt! Här är dem jättedyra på loppisarna med just märkesleksaker som fisher price etc.

Den där hopphästen var jag så nära på att köpa hem jag med idag! Men jag är inget fan av rosa så det var nog det som felade, synd - för dem är jättebra o bygga upp balansen på för de små.

2011-08-27 @ 18:19:41
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Linda

Kan tro att hästen blev poppis! Dem är riktigt söta ;-)



Synd att du inte hittade varken vantar eller vinterskor - har nog haft redig tur jag. Vantarna snubblade jag bokstavligen över, och en ynka 10:a kostade dem - som nya!



Grävskopan fyndade jag för 25 kr, sanslöst - dem brukar gå för mycket mer i det skicket - ingen rost alls! Är förvånad att den var kvar då det var en av dem senare loppisarna jag besökte under dagen - loppisen hade pågått där i nästan 3 timmar så. Så lite flyt hade man :-) Hoppas du hittar en fin sådan du med framöver, dem är populära! (iaf här!)



Jag satte mig nostalgiskt på den och grävde lite på grusuppfarten, svårt att låta bli ;-)

2011-08-27 @ 22:45:06
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Det där kan man kalla fynd! :) Jag hittade inget på loppis. Men staplabara klossar till Kevin på Åhlens! :)



KRAMEN

2011-08-28 @ 09:04:33
URL: http://annacondas.wordpress.com
Postat av: Hanna

Vilka fynd, jösses! Vi skulle behöva iväg och hitta lite nya leksaker till Astrid, det mesta i leksaksbacken verkar vara ointressant för henne just nu :) Hittade lite gamla leksaker från när jag var liten då vi städade i förrådet igår, men det enda som var bebisvänligt var en docka.



Och hoppas ni hade det trevlig på kräftskivan, smarrigt med egenfiskade kräftor dessutom! Vad brukar ni ha till? Västerbottensostpaj, bröd, sallad?!



Sv: Vi är ganska öppna för förslag när det gäller ny bil. Crille har några favoritmodeller som vi ska kolla på iallafall :)



På våren är det ju så fort att handla hem blommor då det finns överallt, men nu är det lite mer omständigt. Båda blomaffärerna vi har i Boden är dessutom rätt dåliga på snittblommor, och jag vill gärna att buketterna ska stå sig längre än en dag innan de börjar sloka..Blomsterlandet brukar ha bra!



Nu är febern puts väck, så det måste ha varit den där bråkiga tanden som stälde till det. Skönt att den är uppe nu iallafall, bara att vänta på resterande tusen stycken ;)



kram

2011-08-28 @ 11:23:44
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Anna

Alltså jag bara måste gå på loppis. Varje gång du lägger upp dina fynd s å tänker jag att jag ska gå. När du dessutom hittat en popup med djur så blir jag lite avis!! :) Hoppas ni kryar på er snart! Kram

2011-08-28 @ 18:16:30
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Ida & Jouline

Åh va kul med loppis, vill också gå på en snart =)



En sån hopphäst hade jag också, super roliga är de =)

Kram

2011-08-30 @ 15:14:56
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback